Recepten voor roux

1153 recepten voor roux

500 cc melk 150 gram bloem 150 gram roomboter flink peper voorzichtig met zout 2 mespunten nootmuskaat vers geraspte Parmezaanse kaas of Rijpenaar of Oud Amsterdamsche kaas 175 gram gepelde grijze garnalen,fijn gehakt ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Laat deze roux onder voortdurend roeren 5 minute garen. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

6 grote sint-jacobsvruchten zonder koraal 250 ml water 1/2 bouillonblokje (vis) 100 ml room 50 ml droge witte wijn 100 g parijse champignons 30 g bloem 30 g goede boter 1/2 kleine ajuin 4 schelpen of vuurvaste scha...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Roer met een spatel de bloem door de boter en gaar dit op laag vuur. (De roux is gaar als deze loslaat van de bodem en wat 'zanderig' aanvoelt. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...DAS ZO KLAAR Zeewolf en jonge spinazie in korst met een oosters tintje Voorbereiding: 15 minuten Bereiding: 30 minuten Thema: Vis & feesten een zee van mogelijkheden TIP : een roux kan je kant en klaar kopen of smelt boter in een pan voeg daar...
Vis ... Of Vis?

...Maak vervolgens een roux: Smelt de boter voeg er de bloem aan toe en meng goed onder elkaar. ...
Mijn Virtuele Keuken

Chicken gumbo Amerika Categorie Gevogelte Ingredienten (8 personen) voor de bruine roux: 80 gr bloem 3/4 dl plantaardige olie voor de gumbo: 1 grote kip in stukken 5 gedroogde Spaanse pepers 3 blaadjes laurier 1 ½ tl tijm 4 tl zout 1 grof gesnipperde...
DuQues Kookboek

Chicken gumbo Für 8 Personen Zutaten Voor de bruine roux: 80 gr bloem 3/4 dl plantaardige olie Voor de gumbo: 1 grote kip in stukken 5 gedroogde Spaanse pepers 3 blaadjes laurier 1 1/2 theelepel tijm 4 theelepels zout 1 grof gesnipperde ui 4 uitgeper...
Mijn Virtuele Keuken

...Zout naar smaak Handelingsvolgorde: Roux bereiden en af laten koelen. ...
Kokkerellen met Leo

Bereid eerst een witte roux door 25 gram van de boter en de bloem bij een matige hitte en onder voortdurend roeren in een pan met .... -> menu recepten -> -> -> -> extra -> -> -> Bechamel saus ingrediënten: 35 gram boter 30 gram bloem gezeefd 1/2 lit...
Jerryke s Cuisine

Pagina 8 van 116