Recepten voor kerntemperatuur

314 recepten voor kerntemperatuur

...Leg het in een ovenschaal en schuif 25 minuten in de voorverwarmde oven tot het vlees mooi rosé is of een kerntemperatuur van 55°C heeft. 4 Schil de aardappelen en snij ze in mooie rondjes. ...
Libelle lekker

...Bij 55°C kerntemperatuur is het vlees mooi rosé. 5 Verwarm de jus en schenk in de braadslede om aanbaksels los te roeren. ...
Libelle lekker

...Laat het vlees garen tot het een kerntemperatuur heeft van 75°C – meet dit met een keukenthermometer. 2 Schil de groenten en snij ze in frietjes. ...
Libelle lekker

...Bak 1,5 uur in de oven, tot het vlees een kerntemperatuur van 75°C heeft.  4 Haal uit de oven, laat 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.  5 Deglaceer de schaal met cognac, roer de aanbaksels los en hou apart. ...
Libelle lekker

...Controleer of het gaar is (kerntemperatuur 70°C). ...
Libelle lekker

...Laat ong. 40 minuten garen tot het vlees een kerntemperatuur heeft van 65°C. 4 Klop de olie met de balsamico en de azijn tot een dressing. ...
Libelle lekker

...De kerntemperatuur (gebruik een vleesthermometer) moet 80°C zijn. 2 Snijd de uien fijn en fruit ze traag in wat boter tot ze gekaramelliseerd zijn. ...
Libelle lekker

...De kerntemperatuur van het vlees moet 78°C bedragen. 6 Haal de kalkoen uit de oven, laat een half uur rusten onder een vel aluminiumfolie zodat de vleessappen zich weer kunnen verdelen. ...
Libelle lekker

...De kerntemperatuur van het vlees moet 78°C bedragen. 6 Haal de kalkoen uit de oven, laat een half uur rusten onder een vel aluminiumfolie zodat de vleessappen zich weer kunnen verdelen. ...
Libelle lekker

...Controleer af en toe de kerntemperatuur. ...
Libelle lekker

Pagina 5 van 32