Recepten voor kerntemperatuur

314 recepten voor kerntemperatuur

...De kerntemperatuur moet 72 graden zijn. ...
lekkertafelen.nl

...De kerntemperatuur moet ongeveer 75 graden zijn en de korst mooi bruin en knapperig. ...
lekkertafelen.nl

...De kerntemperatuur moet tussen de 75-80 graden liggen. ...
lekkertafelen.nl

...De kerntemperatuur van kip is minimaal 75 graden,dit meet je door met een thermometer te meten aan de onderzijde van de poot,bij de borst op de dikste plek van de kip. ...
lekkertafelen.nl

...Als je beschikt over een kernthermometer,houdt dan voor een rosé gebraden lamsrack een kerntemperatuur van 55 – 60 graden aan. ...
lekkertafelen.nl

...Heb je de beschikking over een kernthermometer,dan is de ideale kerntemperatuur tussen de 55 en 60 graden Celsius. ...
lekkertafelen.nl

...Gaar de rollade in circa anderhalf uur tot een kerntemperatuur van 55 Celcius is bereikt. ...
lekkertafelen.nl

...Laat de kalkoen nu garen in de oven tot hij een kerntemperatuur van 73 graden heeft bereikt. ...
lekkertafelen.nl

...Haal wanneer het vlees de juiste kerntemperatuur heeft uit de oven,wikkel het in aluminiumfolie en laat het lamszadel ongeveer 15 minuten rusten. ...
lekkertafelen.nl

...Verwarm de oven voor op 200 graden en bak hierin de schotel in ongeveer 25 tot 30 minuten (kerntemperatuur van de vis 55 graden) goudbruin en gaar. ...
lekkertafelen.nl

Pagina 21 van 32