Recepten voor kerntemperatuur

314 recepten voor kerntemperatuur

...Keer het vlees halverwege.Verlaag de oventemperatuur vervolgens naar 120 graden en gaar de chateaubriand verder circa 25 minuten tot het vlees een kerntemperatuur van circa 45 graden heeft bereikt. ...
recepten.lidl.nl

...Haal de tomaten uit de oven,verlaag de oventemperatuur naar 120 graden en gaar de chateaubriand verder in circa 25 minuten tot het vlees een kerntemperatuur van circa 45 graden heeft bereikt. ...
recepten.lidl.nl

...Het vlees is perfect bij een kerntemperatuur van 55 graden. ...
recepten.lidl.nl

...Haal het gebraad voor doorbakken, maar sappig vlees uit de oven als de kerntemperatuur 69°C bedraagt. ...
libelle-lekker.be

...Voeg de boter toe, draai de côte à l'os om en laat hem nog enkele minuten garen tot de kerntemperatuur 55°C is. ...
libelle-lekker.be

...Gevogelte moet een kerntemperatuur van 70°C hebben. ...
libelle-lekker.be

...Bak het vlees en de groenten 25 minuten in de oven of tot de kerntemperatuur van het gebraad 60°C bedraagt. ...
libelle-lekker.be

...Bak de pastinaak en het vlees nog 15 à 20 minuten in de oven, of tot de kerntemperatuur van het vlees 60°C bedraagt. ...
libelle-lekker.be

...Check regelmatig de kerntemperatuur. ...
libelle-lekker.be

...Leg het vlees in een ovenschaal en zet (samen met de aardappelcupcakes) gedurende 30 à 35 minuten – of tot een kerntemperatuur van 55°C – in de oven. ...
libelle-lekker.be

Pagina 19 van 32