Recepten voor kerntemperatuur

314 recepten voor kerntemperatuur

...Laat ca. 1 uur roken,tot de picanha een kerntemperatuur van 54 °C heeft bereikt. ...
Albert Heijn

...Gaar het vlees met de deksel dicht op het indirecte deel van de barbecue (waar geen kolen liggen) tot een kerntemperatuur van 52 C (medium rare). ...
Albert Heijn

...Als je een kernthermometer hebt,dan is de juiste kerntemperatuur 64 graden C. ...
lekkertafelen.nl

...Blijf regelmatig de kerntemperatuur checken. ...
lekkertafelen.nl

...Bij een kerntemperatuur tussen de 55-58 graden is de rib roast klaar. ...
lekkertafelen.nl

...Draai de vis weer terug en meet de kerntemperatuur op het dikste stuk. ...
lekkertafelen.nl

...Ik heb deze rosbief wel zelf aangebraden en verder gegaard in de oven tot een kerntemperatuur van 57 graden. ...
Uit Paulines Keuken

...Controleer na een totaal van 4 uur de kerntemperatuur, die moet 92 °C zijn, stook anders de barbecue wat op. 6. ...
Culy

...Giet het beslag in de springvorm en bak de cake gaar tot een kerntemperatuur van ongeveer 95 graden. ...
Culy

...De ideale kerntemperatuur van het buikspek ligt rond de 72-75 graden. ...
Culy

Pagina 23 van 32