Recepten voor kerntemperatuur

314 recepten voor kerntemperatuur

...Je maakt deze rosbief uit de oven met een kerntemperatuur. ...
Uit Paulines Keuken

...De kerntemperatuur van het vlees moet 48-51 °C zijn", "zo is het vlees mooi rood. ...
Lekker Van Bij Ons

...Gaar het vlees met de deksel dicht op indirecte deel van de barbecue (waar geen kolen liggen) tot het een kerntemperatuur heeft van 52 °C (medium rare). 6. ...
Albert Heijn

...Gebruik hiervoor het liefst een kernthermometer,de kerntemperatuur moet ongeveer 50 graden zijn voor medium. ...
lekkertafelen.nl

...Bak het vlees tot een kerntemperatuur van 52 graden. ...
lekkertafelen.nl

...De gewenste kerntemperatuur is 60 graden. ...
lekkertafelen.nl

...Het zal ongeveer 2 uur duren voor het vlees een kerntemperatuur van 70 graden bereikt. ...
lekkertafelen.nl

...Voor een mooie gaarheid moet je een kerntemperatuur van ongeveer 50 graden hebben. ...
lekkertafelen.nl

...Gaar het vlees tot het een kerntemperatuur van 65°C heeft. ...
libelle-lekker.be

...Verlaag de temperatuur tot 180°C en bak nog 50 à 55 minuten verder.Check de kerntemperatuur: wanneer deze 63 à 66°C bedraagt, is het vlees mooi rosé. ...
libelle-lekker.be

Pagina 2 van 32