Recepten voor kerntemperatuur

314 recepten voor kerntemperatuur

...Na ongeveer een uurtje (of bij een kerntemperatuur van 75°C) is het vlees klaar. ...
libelle-lekker.be

...Gaar nu verder tot 5 graden onder de gewenste kerntemperatuur. ...
lekkertafelen.nl

...Het vlees kan nu rustig doorgaren tot een kerntemperatuur van 63 graden. ...
lekkertafelen.nl

...Als de kerntemperatuur 78ºC is,mag de kalkoen uit de oven. ...
dekeukenvanlidl.be

...De kerntemperatuur van het vlees moet 78°C bedragen. * Haal de kalkoen uit de oven,laat een half uur rusten onder een vel aluminiumfolie zodat de vleessappen zich weer kunnen verdelen en versnij daarna. * Serveer de kalkoen met oosterse taboulé.
dekeukenvanlidl.be

...TIP:Het kippenvlees moet zeker een kerntemperatuur van 70 °C halen. _Gerecht ontwikkeld door Tom De Jaeger en Koen Maes,BBQ ACADEMY_
dekeukenvanlidl.be

...Bedruip de kalkoen regelmatig met het braadvocht (de kerntemperatuur moet op het einde van de braadtijd ongeveer 74°C bedragen). ...
dekeukenvanlidl.be

...Bij een kerntemperatuur van 70 graden is de porchetta gaar.
recepten.lidl.nl

...Bij een kerntemperatuur van 70 graden is de porchetta gaar.
recepten.lidl.nl

...De kalkoen is gaar als het een kerntemperatuur van 70-72 graden heeft bereikt. ...
recepten.lidl.nl

Pagina 18 van 32