Recepten voor kerntemperatuur

314 recepten voor kerntemperatuur

...Meet met een vleesthermometer de kerntemperatuur. ...
libelle-lekker.be

...Leg in een ovenschaal en zet het de laatste 30 minuten mee in de oven, of tot het een kerntemperatuur bereikt heeft van 58°C. ...
libelle-lekker.be

...Verlaag dan de temperatuur naar 150°C en bak de lamsbout verder gedurende 30 à 40 minuten of tot de kerntemperatuur 60°C is. 3 Halveer intussen de butternutpompoen overlangs, maak schoon. ...
libelle-lekker.be

...Bij een kerntemperatuur van 65 à 70°C is het gebraad rosé, bij 75 à 80°C is het gaar. ...
libelle-lekker.be

...Gaar het vlees en de wortelen samen nog 35 à 40 minuten in de oven of tot het vlees een kerntemperatuur heeft van 70 à 75°C. ...
libelle-lekker.be

...Verlaag de temperatuur naar 185°C en bak het nog 25 à 30 minuten verder in de oven of tot het vlees een kerntemperatuur van 60°C heeft. ...
libelle-lekker.be

...Leg het in een ovenschaal en bak het 40 minuten met de aardappelen in de oven of tot de kerntemperatuur van het vlees 55°C is. ...
libelle-lekker.be

...Gaar alles samen nog 25 à 30 minuten in de oven of tot het vlees een kerntemperatuur heeft van 55°C. ...
libelle-lekker.be

...Giet de saus bij de rosbief en zet 30 à 35 minuten in de oven of tot het vlees een kerntemperatuur heeft van 55°C. ...
libelle-lekker.be

...Het vlees moet een kerntemperatuur hebben van 56°C (dan is het rosé). ...
libelle-lekker.be

Pagina 17 van 32