Recepten voor hazenrugfilet

51 recepten voor hazenrugfilet

Gebakken hazenrugfilet met jachtsaus en rode kool met ananas Vegetarisch: Nee Voedingswaarden Voedingswaarden Amount Per Serving Energie (kcal) 470 % Daily Value* Vet totaal (g) 21.00 g Verzadigd vet (g) 5.00 g Natrium (mg) 529.00 mg Koolhydraten (g)...
Knorr

...Schenk de rodewijnjus door een zeef en serveer met de hazenrugfilet en zuurkool.
Albert Heijn

275 g notenrijst (pak) 3 venkelknollen 2 stuks takjes rozemarijn ½ teen knoflook 6 el traditionele olijfolie 4 hazenrugfilets van de vakslager (ca. 500 g) 380 ml wildfond 200 ml madeira cream sherry (Gall & Gall) 1 tl jene...
Albert Heijn

Bierpastei van haas in groene kool een recept met hazenrugfilet bokbier room groene kool duidelijk met allergieinformatie en recepten welke lijken op Bierpastei van haas in groene kool. donderdag 20 september 2007 - - Bierpastei van haas in groene ko...
mijnreceptenboek.nl

Hazenrug met een port vijgensaus een recept met hazenrugfilet rode port vijgen duidelijk met allergieinformatie en recepten welke lijken op Hazenrug met een port vijgensaus. donderdag 20 september 2007 - - Hazenrug met een port vijgensaus Land van he...
mijnreceptenboek.nl

Verwarm de oven voor op 200°. <br />Snij de hazenrugfilet in blokjes en omwikkel elk blokje met ontbijtspek rijg het vlees aan 8 .... -> menu recepten -> -> -> -> extra -> -> -> Hazenbrochette met courgettepuree ingrediënten: Voor 4 personen: 600 ...
Jerryke s Cuisine

...Kruid de hazenrugfilet met peper en zout en bak bruin in boter. 7 Verdeel de savooikool over de pannenkoeken. ...
Libelle lekker

Hoofdgerecht 31 van 54 RECEPTINFO Voorbereidingstijd 48 minuten Bereidingstijd 23 minuten Moeilijkheidsgraad Gevorderde Keuken Seizoen -> Programma 1000 Seconden Uitzending 10- 11- 2003 WAARDERING Hazenrugfilet gevuld met appel BEREKEN VOOR AANTAL PE...
eetsmakelijk.nl

...Maak een rollade van de hazenrugfilet en het spek en bak deze in boter en olijfolie. ...
snelklaar.nl

Wildspiesje met honingmosterdsaus Categories: none 1 zakje stoneleeks (a 8 stuks) 1 hertenbiefstuk 1 wildzwijnbiefstuk 1 hazenrugfilet 3 eetlepels olijfolie 1 bekertje slagroom (125 ml) 2 eetlepels zaanse mosterd 1/2 theelepel vloeibare honing (zee)z...
De Virtuele Keuken

Pagina 4 van 6