Recepten voor geitenvlees

90 recepten voor geitenvlees

Indiase lamsstoofpot India Categorie Lams- schapen- en geitenvlees Ingredienten (Voor 4 personen) 500 gr lamslapjes 2 gemberbolletjes 1 appel 2 eetlepels zonnebloemolie 4 eetlepels kerrie 2 dl yoghurt 2 dl bouillon 2 eetlepels koriander zout peper Be...
DuQues Kookboek

Lamscurry (Mhaans kari) India Categorie Lams- schapen- en geitenvlees Ingredienten (Voor 4 personen) 500 gr lamsschouder of -bout zonder bot 100 gr ghee 1 grote gesnipperde ui 2 gesnipperde teentjes knoflook 2 theelepels gemalen koriander 1 theelepel...
DuQues Kookboek

Lamscurry I India Categorie Lams- schapen- en geitenvlees Ingredienten (Voor 4 personen) 1 grote ui stukje verse gemberwortel 600 gr lamsbout zonder been zout 3 eetlepels olie 2 teentjes knoflook 2 theelepels kurkuma 2 theelepels gemalen koriander 1 ...
DuQues Kookboek

Lamscurry II India Categorie Lams- schapen- en geitenvlees Ingredienten (Voor 4 personen) 500 gr lamslappen 1 grote ui 1 teentje knoflook 1 appel 2 eetlepels olie 30 gr boter 1 eetlepel bloem 30 gr kerrie zout tijm laurier mespunt gemberpoeder 1 beke...
DuQues Kookboek

Goelé arab I Indonesië Categorie Lams- schapen- en geitenvlees Ingredienten 500 gr lamsvlees 2 rode uien 2 teentjes knoflook 2 ontpitte rode Spaanse pepers ½ blok santen asem zout suiker peper 2 el olie Kruiden: 1 schijfje laos 1 tl ketoembar ½ tl dj...
DuQues Kookboek

Goelé arab II Indonesië Categorie Lams- schapen- en geitenvlees Ingredienten 750 gr schapenvlees 200 gr geroosterde kokos 1 blok santen 4 rode uien 2 teentjes knoflook 2 rode Spaanse pepers 4 tomaten peper zout asem olie Kruiden: 1 tl ketoembar ½ tl ...
DuQues Kookboek

Goelé kambing (lam) Indonesië Categorie Lams- schapen- en geitenvlees Ingredienten 600 gr lamsbout zonder been 3 teentjes knoflook 20 gr verse gember 30 gr verse koenjit 6 salambladeren 1 ui 2 groene pepers 5 dl kalfsbouillon 0 3 dl olie 1 mespunt pe...
DuQues Kookboek

Malse lamskerrie (Rogan jost) India Categorie Lams- schapen- en geitenvlees Ingredienten (voor 4-6 personen) 1 kg mager lamspoulet 8 gr ketoembar 2 gr kruidnagels 5 gr chilipoeder 2 gr kardemom 5 gr garam masala 5 gr zout 2 gr zwarte peper 100 gr bot...
DuQues Kookboek

Saté bumbu kacang Indonesië Categorie Bijgerechten en sauzen Ingredienten 1 kg geitenvlees 100 gr geitenvet 4 papayabladeren 1 ons pindas 3 teentjes knoflook 8 rode lomboks 1 el azijn kentjoer 7 rode uien ketjap asin tjabé rawit olie Bereiding Snijd ...
DuQues Kookboek

Lamsvlees met aubergines Indonesië Categorie Lams- schapen- en geitenvlees Ingredienten 4 plakken lamsbout (500 gr) 2 el gesnipperde kruizemunt 2 teentjes knoflook 4 ontpitte groene Spaanse pepers 1 uitgeperste citroen 1 gesnipperde ui 100 gr boter 5...
DuQues Kookboek

Pagina 3 van 9