Recepten voor Wild haas

62 recepten voor Wild haas

...Het perfecte gerecht als je dus eens wild wilt (haha dat klinkt grappig) proberen. ... Uit Pauline's Keuken

Gemarineerd konijn of haas Für 4 Personen Zutaten 1 grote haas of 2 wilde konijntjes 1 selder 1 wortel boter 2 liter botermelk 1 kruidentuiltje 1 ui maïszetmeel 1 liter room Leg het schoongemaakte en versneden wild 2-3 dagen in een marinade van de bo... Mijn Virtuele Keuken

...Ingrediënten -klein gesneden soepgroente -peterseliewortel -1 ui (fijngesneden) -30 g boter -250 g botjes van wild -1 eetlepel bloem en 1/4 l witte wijn VOOR DE SAUS: -30 g boter en 30 g bloem -1/4 l van de hete bouillon -zout en zwarte peper... Smulweb.nl

...Een bijdrage van: brando70 Bereidingstijd: 30-60 minuten Keuken: Nederlands Smaak: Pittig Techniek: Braden in oven Soort gerecht: Feestmaaltijd Omschrijving Wild eten is een eeuwenoude traditie. ... Smulweb.nl

Water al naar gelang de hoeveelheid bot en grote van de pan daar de botten net onder water moeten staan. redelijk bevleesde botten van: een haas, fazant, ree en of hert bouillonblokjes naar smaak zout peper snufje tijm zee... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden) *Vlees,gevogelte,wild schoonmaken,eventueel spoelen en daarna goed droogdeppen.De te marineren stukken in zodanige porties verdelen dat er mee gewerkt kan worden. ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Bereidingswijze Maak het wild goed schoon, bewaar het bloed. ... Smulweb.nl

Pittige ragout van rund of wild   ... Smulweb.nl

...Een bijdrage van: ria6 Bereidingstijd: langer dan 1 uur Gang: Voorgerecht Keuken: Nederlands Smaak: Hartig Techniek: Bakken in oven Soort gerecht: Voorgerecht Hulpmiddelen: Pate of cakevorm van 3/4liter foodprocessor houtelepel grote kom ... Smulweb.nl

GEVOGELTE EN WILD meer recepten: Soort Bewaren Geschikt heid Voorbereiding Ontdooien Opmerkingen in oven 150°C in kook of braadpan kamer temp. ... Janneke`s Receptenpagina

Pagina 4 van 7