Recepten voor Wild haas

62 recepten voor Wild haas

eten Bij wat zwaardere vleesgerechten zoals haas en ander wild. ... De chef recepten

eten Bij wat zwaardere vleesgerechten zoals haas en ander wild. ... De Chef

...Een bijdrage van: soeppagina-van-omalidy Bereidingstijd: 30-60 minuten Aantal personen: 4 Keuken: Scandinavisch Smaak: Neutraal Techniek: Koken Soort gerecht: Soepen Omschrijving Wild (haas, hert of fazant)= weer wat anders Ingrediën... Smulweb.nl

...Ingrediënten 1 konijn/haas (wild of tam), 3 á 4 uien, wijn (rode of witte), 2 á 3 goudreinetten, peperkoek (ontbijtkoek), laurierblaadjes, jeneverbessen, evt. zwarte peperkorrels, zout & peper. (alle hoeveelheden zijn eigenlijk afhankelijk va... Smulweb.nl

...Laatst aangepast: 2006-02-08 11:43:04.0 Totaal 1701 recepten Eigen recept van Leen de Vries Haas Gestoofde haas Wild Hollands Hoofdgerecht 4 personen 2880 minuten wachttijd 120 minuten bereidingstijd Ingrediënten 1 haas in stukken liefst jong... Albert Heijn

...Laatst aangepast: 2005-12-10 13:08:46.0 Totaal 74 recepten Eigen recept van Roy Felix Paté van haas Wild Anders Voorgerecht 2 personen Ingrediënten 80 g. vet spek 60 g. varkenspoelet 1 appel 2 jeneverbessen 1 fijngesnipperd sjalotje 30 g. ong... Albert Heijn

...Snijd het vlees van wild in stukjes en draai door de koude vleesmolen. ... Solo Open Kitchen

Hak van de haas voor en achter billen in kleinere stukken . <br />Kleur in vetstof bevochtig met 1/2 rode wijn en 1/2 wild fond (.... -> menu recepten -> -> -> -> extra -> -> -> Hazen stoofpotje ingrediënten: Haas braadboter rode wijn wild fond th... Jerryke s Cuisine

...Giet er het bier en de wijnazijn bij (houd de kop de lever en de ni.... -> menu recepten -> -> -> -> extra -> -> -> Haas met pruimen ingrediënten: 1 haas (of een wild konijn)1 liter Lambiek (Brussels bier)2 eetlepels wijnazijn1 ui1 wortel1 blaadje... Jerryke s Cuisine

Haas met pruimen Für 4 Personen Zutaten 1 haas (of een wild konijn) 1 liter Lambiek (Brussels bier) 2 eetlepels wijnazijn 1 ui 1 wortel 1 blaadje laurier 4 jeneverbessen 4 witte peperkorrels 50 gr reuzel 50 gr boter 1 eetlepel bloem 300 gr gedroogde ... Mijn Virtuele Keuken

Pagina 1 van 7