Recepten voor Wild haas

37 recepten voor Wild haas

Water al naar gelang de hoeveelheid bot en grote van de pan daar de botten net onder water moeten staan. redelijk bevleesde botten van: een haas, fazant, ree en of hert bouillonblokjes naar smaak zout peper snufje tijm zee...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden) *Vlees,gevogelte,wild schoonmaken,eventueel spoelen en daarna goed droogdeppen.De te marineren stukken in zodanige porties verdelen dat er mee gewerkt kan worden. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

GEVOGELTE EN WILD meer recepten: Soort Bewaren Geschikt heid Voorbereiding Ontdooien Opmerkingen in oven 150°C in kook of braadpan kamer temp. ...
Janneke`s Receptenpagina

Hazenpeper Ingrediënten: “Civet de lièvre” (± 4 personen) Een klassiek stoofgerecht uit de wild-keuken met een duidelijke smaak. 4 hazenbouten 150 g. wortel 150 g. uien 60 g. knolselderie 8 peperkorrels 2 kruidnagels 1 laurierblad ...
Kookclub Auberge de Rousch

Hazenbout in Rode Wijnsaus Werelddeel: Europa - Land: Nederland Naam: Hazenbout in Rode Wijnsaus Omschrijving: wild De benodigdheden: 4 grote hazenbouten 75 gram boter 50 gram spek in blokjes 3 eetlepels bosbessenjam 2 eetlepels bloem 60 gram tomaten...
ZaanseKeuken.nl

Hazenrug met Pruimen Werelddeel: Europa - Land: Nederland Naam: Hazenrug met Pruimen Omschrijving: wild De benodigdheden: 2 hazenruggen van elk 500 gram 150 gram gerookt vetspek 1/4 selderijknol 3 wortelen 1 kleine prei 1 ui 1/2 liter rode wijn 1/4 l...
ZaanseKeuken.nl

Wildstoofpot met kastanjes en cranberries Aangemeld door Leden koksgilde Laatste wijziging 15-3-2002 Ingredienten 250 gr verse kastanjes 1 eetlepel bloem 1/2 theelepel van elk: peper paprikapoeder en chilipoeder 1 1/4 kg stoofvlees van hert haas en w...
Receptengids.nl

...Laatst aangepast: 2005-11-14 11:21:18.0 Totaal 1397 recepten Eigen recept van Jan Dekker Hazenbout in bramensaus Wild Hollands Hoofdgerecht 4 personen Ingrediënten 4 ca 1200 gr hazenbouten 2 uien 1 winterpeen 1/2 liter rode wijn 1 zakje kruid...
Albert Heijn

...Laatst aangepast: 2005-11-15 16:02:56.0 Totaal 54 recepten Eigen recept van Ina Nas Hazenpeper Wild Hollands Hoofdgerecht 4 personen 15 minuten voorbereidingstijd 180 minuten bereidingstijd Ingrediënten 60 gr boter 20 st. hazenvoorboutjes 3 s...
Albert Heijn

2 uien , 60gr. boter , 4 hazenachterbouten , 5 el. bloem , 1 el. tomatenpuree , -- bouquet garni bestaande uit :fijn gesneden : 2 uien , 1 prei, 1 wortel, kwart selderijknol, 1 laurierblaadje, 1 el zwar...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Pagina 3 van 4