Recepten voor witte peperkorrels

492 recepten voor witte peperkorrels

...Giet water en witte wijn bij, breng aan de kook en laat 20 minuten koken op een stevig vuur, zonder deksel op de pot, tot ongeveer 1/3 van het vocht overblijft. ...
Libelle lekker

...Die waren zo gek op hun varkensvlees dat ze hun varkensvlees in vaten met gember knoflook en heel veel witte wijnazijn opsloegen om mee te kunnen nemen op hun lange zee reizen. ...
Proeven en Ruiken

...Smelt in een koekenpan wat suiker en blus deze af, als de suiker geheel gesmolten is, met witte wijn. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Met 1 ei per persoon voor ontbijt of lunch en met 2 eieren (+ een bak met sla) goed voor de hoofdmaaltijd. 4 - 8 eieren 4 eetlepels witte wijnazijn in 1250 cc kokend water *Voor de saus: 500 cc Bourgogne Rood (Pinot Noir) 350 cc k...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

1 varkensschouder van ± 2 1/2 - 3 kg, ontbeend 1 eetlepel venkelzaad 10 cc zwarte peperkorrels 7 cc zeezout 10 cc paprikapoeder 1 eetlepel totaal Italiaanse kruidenmix (rozemarijn, tijm en oregano) 10 teentjes knoflook, waarva...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

6 gedroogde rode pepers 1 el korianderzaadjes 1 tl komijnzaadjes 1 tl (zwart) mosterdzaadjes 1 tl fenegriek zaadjes 1 tl zwarte peperkorreltjes 1 tl kurkuma 1 tl suiker 60 ml witte azijn 1. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...OOK LEKKER: Doe de groene kool of Savoye kool of desnoods witte kool niet in de stoofpan,maar bereid hem apart: ->In een grote pan een flinke kluit roomboter smelten en de kool aanfruiten tot die behoorlijk is geslonken en zacht is geworden.Ietsje...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...We kiezen dan voor een witte wijn in de stoofpot en om er bij te drinken een witte of lichtere rode wijn.
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Dat ligt meestal dichter tegen de 3 uur dan de 2 uur. 5) .Pel de witte huid er af, verwijder zenige gedeeltes en het overtollig vet. 6). ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden) OPDIENEN MET bv linzen (koken met ui, knoflook, laurierblaadjes, kruidnagel; vervolgens afgieten en dressen met mooie olijfolie en balsamico) en sla, of met een cassoulet van/met witte bonen, enz.
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Pagina 48 van 50