Recepten voor pata negra

36 recepten voor pata negra

600g zeeduivelfilet 200g pata negra 500g krieltjes 200g spinazie 0 verse salie 1teentje knoflook 1 citroen 0 olijfolie 0 peper en zout Boen de krieltjes schoon. ...
libelle-lekker.be

700g varkenshaasje 70g pata negra 100g provolone 0 tijm 0 extra vierge olijfolie 0 peper en zout Verwarm de oven voor op 185°C. ...
libelle-lekker.be

2 zoete aardappelen 150g pata negra 250g boschampignons 1 pastinaak 2el tijm 150g feta 4 eieren 150ml sojaroom 0 boter 0 peper en zout Verwarm de oven voor op 180°C. ...
libelle-lekker.be

250g pasta 200g pata negra 350g tomaten 2teentjes knoflook 0 rozemarijn 0 waterkers 80ml droge witte wijn 3el kappertjes 1el agavesiroop 0 cayennepeper 0 olijfolie 0 peper en zout Spoel de tomaten en snij ze in blokjes. ...
libelle-lekker.be

Zeeduivelfilets (1 kg in totaal) Sneetjes pata negra Takje laurier Sjalot Witte wijn Kruidnagel Jeneverbessen Saffraanpoeder Snuifje saffraanstamper Maïzena Extra vergine olijfolie Zout en peper van de molen (5 pepersoorten) Laat uw visboer 4 zeeduiv...
carrefour.be

Boleet Sneetje Pata Negra Sauce suprême Stuk Parmezaan Bloem Ei Olie Water Sjalot Boleten Platte peterselie Verse room Olijfolie Peper en zout Bereid de vulling: maak de boleten schoon en versnijd ze. ...
carrefour.be

650g zeeduivelfilet 200g pata negra 1bosje salie 0takje verse tijm 0handje shisoblad 0 olijfolie 0 boter 4plakken knolselder 1teentje knoflook 1kl bruine suiker 1kl mosterd 1kl gedroogde tijm 1kl rozemarijn 100g zachte boter 0 peper 0 zout 300g knols...
libelle-lekker.be

Een lekker culinair recept; malse varkenshaas gevuld met pata negra ham en truffel   Ingrediënten 2 stukken varkenshaas a 250 gr per stuk 2 a 3 verse truffels 3 plakjes pata negra ham Gedroogde salie Peper en zout 1 eetl olie   Bereiding Verw...
Leuke recepten

6stukken tarbotfilet 150g garnalen 6plakjes pata negra 500g pastinaak 1 aardappel 50ml room 1 groentebouillonblokje 0 olijfolie 0 peper en zout 150ml champagne 1el citroensap 4 eidooiers 50g boter 0 peper en zout Verwarm de oven voor op 150°C. ...
libelle-lekker.be

...Voeg de room en het venkelpoeder toe, kruid met peper en zout.  2 Bak de sjalot in de boter en voeg de pata negra en uitgelekte maïs toe.  3 Warm de soep opnieuw op en leg er de schelvis en schelpjes in, laat in een paar minuten gaa...
Libelle lekker

Pagina 2 van 4