Recepten voor borstlappen

18 recepten voor borstlappen

...Soort gerecht: Hoofdgerecht Omschrijving 4 personen Ingrediënten 500g magere lamslappen of 600g vette borstlappen - 75g boter - 1 grote ui gesnipperd - 2 teentjes knoflook, fijn - 1 rode paprika in reepjes - mespunt gemberpoeder - 2 t kerri... Smulweb.nl

...Omschrijving Lekker voor deze tijd van het jaar Ingrediënten 500 gr.magere runderlappen(rib- of borstlappen)-zout-peper-bloem-boter-2 uien-1 of 2 teentjes knoflook-1 grote zure appel-laurierblaadjes-een paar geplette peperkorrels-een paar ge... Smulweb.nl

...Soort gerecht: Hoofdgerecht Hulpmiddelen: Oven of grill Ingrediënten 1 kg borstlappen van het lam, 1 eetl. boter, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 2 wortels, 1 eetl. bloem, 3 dl bouillon (blokje), 1 scheut witte wijn, 250 gram ontvelde tomaten... Smulweb.nl

Goulashvariatie Ingrediënten: 200 g magere borstlappen 1 uitje 1 groene paprika 1 vleestomaat 3 el margarine 1 teentje knoflook 1 el bloem 1 el paprikapoeder snufje kummel peper 1 el tomatenpuree 1 dl water 300 g gekookte rijst 100 g komkommer 1... Slim-Fast

Gekookt rundvlees in sojasaus China Categorie Rundvlees Ingredienten 1 kg borstlappen 5 puntjes steranijs 3 el droge sherry stukje mandarijnschil 3 el olie 50 gr in plakjes gesneden verse gemberwortel 6 in plakjes gesneden teentjes knoflook 5 el soja... DuQues Kookboek

Gekookt rundvlees in sojasaus Für 4 Personen Zutaten 1 kg borstlappen 5 puntjes steranijs 3 el droge sherry stukje mandarijnschil 3 el olie 50 gr in plakjes gesneden verse gemberwortel 6 in plakjes gesneden teentjes knoflook 5 el sojapasta 2 el suike... Mijn Virtuele Keuken

4880 - Carlas Hongaarse goelasj Ingrediënten (4 pers.): 750 gr. doorregen borstlappen 75 gr. reuzel 2 grote uien gesnipperd 1 eetl. bloem zout 1 theelepel kummelzaadjes 1 eetlepel paprikapoeder(edelsusz) 1 theelepel scherpe paprikapoeder 2 teentjes k... snelklaar.nl

...Voeg het bouquet garni toe samen met tomatenpu.... -> menu recepten -> -> -> -> extra -> -> -> Rijnlands gemarineerd paardenvlees met rozijnen ingrediënten: Voor 4 personen: 500 g paarden borstlappen 60 g boter Bouquet garni: 1 prei (fijngesneden)... Jerryke s Cuisine

Pagina 2 van 2