Recepten voor borstlappen

12 recepten voor borstlappen

...Laat de botten 12–24 stoven. 3 Neem de borstlappen uit de koelkast en laat ze in zo’n 30 minuten op kamertemperatuur komen. ...
Jamie magazine

...Uien hachee - Vet maaltijd fase 1 Aantal personen: 3 Ingrediënten 600 gram borstlappen 1 tl Provençaalse kruiden 4 teentjes knoflook gesnipperd zout peper 1 el witte wijnazijn 1 el sojasaus 500 gr gepelde en in stukken gesneden ui 2 el...
De Vlam in de Pan

...Hachee met rode kool aantal personen: 4 hoofdgerecht Ingrediënten: 500 gr borstlappen 500 gr gepelde en in ringen gesneden uien 500 gr rode kool (fijngesneden) 60 gr boter 6 kruidnagels 3 laurierblaadjes 2 el azijn 6 gr suiker 50 gr plakjes k...
De Vlam in de Pan

500 gr doorregen runderlappen ( borstlappen ) of hacheevlees . zout peper 80 gr boter 2 á 3 grote uien 40 gr bloem 2 laurierblaadjes enkele geplette peperkorrels 2 kruidnagelen 1 theelepel suiker 3/4 boullo...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Materialen braadpan ovenvaste schaal oven Bereiden 250 g runderlappen (borstlappen)250 g varkenslappen2 eetl boterboter om in te vettenzout en peper1 tl paprikapoeder2 dl bouillonlaurierblaadje1 kg aardappelen500 g prei500 g uien2 bekertjes zure r...
Albert Heijn

In grote stukken gehakte lamsnek(of in grote stukken gesneden borstlappen, rund) 1/2 kopje olijf olie 3 theel. gemalen komijn 1/2 theel. zwarte peper ,(vers gemalen) 1 kopje tom.puree zout naar smaak 2 handvol gesnipperde pete...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

5oo gram paarden borstlappen 60 gram boter Bouquet garni: 1 prei (fijngesneden) 2 wortels (middelgroot, fijngesneden) 1 ui (met schil, fijngesneden) 1/2 knolselderij (fijngesneden) 1 eetlepel peperkorrels (gekneusd) 1/...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Goulashvariatie Ingrediënten: 200 g magere borstlappen 1 uitje 1 groene paprika 1 vleestomaat 3 el margarine 1 teentje knoflook 1 el bloem 1 el paprikapoeder snufje kummel peper 1 el tomatenpuree 1 dl water 300 g gekookte rijst 100 g komkommer 1...
Slim-Fast

Gekookt rundvlees in sojasaus China Categorie Rundvlees Ingredienten 1 kg borstlappen 5 puntjes steranijs 3 el droge sherry stukje mandarijnschil 3 el olie 50 gr in plakjes gesneden verse gemberwortel 6 in plakjes gesneden teentjes knoflook 5 el soja...
DuQues Kookboek

Gekookt rundvlees in sojasaus Für 4 Personen Zutaten 1 kg borstlappen 5 puntjes steranijs 3 el droge sherry stukje mandarijnschil 3 el olie 50 gr in plakjes gesneden verse gemberwortel 6 in plakjes gesneden teentjes knoflook 5 el sojapasta 2 el suike...
Mijn Virtuele Keuken

Pagina 1 van 2