Recepten voor borstlappen

18 recepten voor borstlappen

Runderbouillon met rundvlees & boerenkool recept - Jamie magazine

...Laat de botten 12–24 stoven. 3 Neem de borstlappen uit de koelkast en laat ze in zo’n 30 minuten op kamertemperatuur komen. ... Jamie magazine

Uien hachee - Vet maaltijd fase 1

...Uien hachee - Vet maaltijd fase 1 Aantal personen: 3 Ingrediënten 600 gram borstlappen 1 tl Provençaalse kruiden 4 teentjes knoflook gesnipperd zout peper 1 el witte wijnazijn 1 el sojasaus 500 gr gepelde en in stukken gesneden ui 2 el... De Vlam in de Pan

Hachee met rode kool

...Hachee met rode kool aantal personen: 4 hoofdgerecht Ingrediënten: 500 gr borstlappen 500 gr gepelde en in ringen gesneden uien 500 gr rode kool (fijngesneden) 60 gr boter 6 kruidnagels 3 laurierblaadjes 2 el azijn 6 gr suiker 50 gr plakjes k... De Vlam in de Pan

Recept Irish stew

...Omschrijving Heerlijke Iesre Stoofschotel Ingrediënten Ingredienten: 12 aardappelen, 4 winterpeen, 1 plak witte kool, 1 grote dikke prei, 3 uien, 4 laurierbladen tijm, peterselie, peper, zout, 2 grote borstlappen, 3 liter bouillon Bereiding... Smulweb.nl

Recept Eenpansgerecht met rundvlees en groenten

...Een bijdrage van: tre.tre Bereidingstijd: 30-60 minuten Aantal personen: 2 Gang: Hoofdgerecht Keuken: Nederlands Smaak: Neutraal Techniek: Koken Soort gerecht: Hoofdgerecht Hulpmiddelen: Pan Omschrijving Ingrediënten 350 gram klaps... Smulweb.nl

Hachee met stampot

500 gr doorregen runderlappen ( borstlappen ) of hacheevlees . zout peper 80 gr boter 2 á 3 grote uien 40 gr bloem 2 laurierblaadjes enkele geplette peperkorrels 2 kruidnagelen 1 theelepel suiker 3/4 boullo... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Ovenschotel Fricco met prei van Angeline - AllerHande - Albert Heijn

...Materialen braadpan ovenvaste schaal oven Bereiden 250 g runderlappen (borstlappen)250 g varkenslappen2 eetl boterboter om in te vettenzout en peper1 tl paprikapoeder2 dl bouillonlaurierblaadje1 kg aardappelen500 g prei500 g uien2 bekertjes zure r... Albert Heijn

Rundvlees uit het pannetje

...Een bijdrage van: mijnsbergen1 Bereidingstijd: langer dan 2 uur Gang: Bijgerecht Keuken: Nederlands Smaak: Hartig Techniek: Stoven Soort gerecht: Bijgerecht Omschrijving Voor: sukadevlees borstlappen riblappen enz .enz . ... Smulweb.nl

Groentenstoofpot met stukken lamsnek

In grote stukken gehakte lamsnek(of in grote stukken gesneden borstlappen, rund) 1/2 kopje olijf olie 3 theel. gemalen komijn 1/2 theel. zwarte peper ,(vers gemalen) 1 kopje tom.puree zout naar smaak 2 handvol gesnipperde pete... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Rijnlands gamarineerd paardenvlees met rozijnen

Pagina 1 van 2