Recepten voor boeuf

292 recepten voor boeuf

1 runderriblappen (op kamertemperatuur) 250 g wortel (mini) 250 g courgette (mini) 3 rode ui (gepeld) olijfolie 1 el Provençaalse kruiden 1 zoete aardappelschotel 1 sinaasappel (schoongeboend) 340 g cranberry (verse) 6 el honing 1 teen knoflook (gepe...
recepten.lidl.nl

175 g boter 7 el olijfolie 750 g stooflappen (incl. 2 laurierbladen) 3.25 ui 1 l rode wijn 2 el tomatenpuree 2 wortel 150 g peterselie (fijngesneden) 8 teen knoflook (fijngesneden) 300 g spekreepje 250 g champignon 500 g aardappel 200 ml witte wijn 2...
recepten.lidl.nl

1 runderriblappen 4 ei 5 el balsamicoazijn 8 el witte wijn 140 g boter (gesmolten) 1 citroen (gersapt) 2 pastinaak 2 wortel 2 rode ui 1 pompoen olijfolie zout peper aluminiumfolie Verwarm de oven voor op 150 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier...
recepten.lidl.nl

...Serveer de Côte de Boeuf met de chimichuri-salsa en de gevulde zoete aardappelen.
recepten.lidl.nl

1 Boeuf Bourguignon (verspakket) olijfolie puntpaprika (mix van 1 gele en 1 rode,in dunne ringen) 1 blik witte bonen (in tomatensaus,afgespoeld en uitgelekt ) 2 teen knoflook (fijngehakt ) zout peper 2 el platte peterselie (+ extra voor garnering,fij...
recepten.lidl.nl

4 coeur de boeuf-tomaten 1bosje waterkers 1el kappertjes 2el geroosterde pijnboompitten 2sneden bruin brood 0 olijfolie 0 peper en zout 150g tonijn 3el mayonaise 2kl witte wijnazijn 0 peper en zout Maak de saus. ...
libelle-lekker.be

1kg runderstoofvlees 4stuks wortelen 2stengels witte selder 2stuks peren 2stuks ui 4stuks verse vijgen 4stuks gedroogde vijgen 2takjes verse tijm 3blaadjes laurier 400ml runderbouillon 500ml rode wijn 50g walnoot 3el bloem 1el bruine suiker 2el honin...
libelle-lekker.be

...Verdeel de boeuf bourguignon over diepe borden, garneer met citroentijm.
libelle-lekker.be

1kg runderstoofvlees 200g gerookt spek 1 ui 2teentjes knoflook 3 wortelen 2stengels selder 250g kastanjechampignons 2takjes tijm 2blaadjes laurier 1takje peterselie 300g zilveruien 1fles rode wijn 2 kruidnagels 4 jeneverbessen 1kl suiker 2el bloem 0 ...
libelle-lekker.be

...Schep er de boeuf bourguignon op en werk af met de peterselie. ...
libelle-lekker.be

Pagina 7 van 30