Recepten voor boeuf

292 recepten voor boeuf

...Laat de boeuf bourguignon met de deksel schuin op de pan nog 30 min. sudderen. ...
Albert Heijn

800 g Carisma aardappelen 800 g winterpeen 4 uien 2 tenen knoflook 75 g ongezouten roomboter 4 rundersteaks de boeuf 2 tl ras el hanout 150 ml kraanwater 75 ml halfvolle melk 2 el Franse mosterd 250 g fijngesneden andijvie Schil de aardappelen en win...
Albert Heijn

800 g AH BBQ Co^te de boeufs 1 limoen Steek de barbecue aan. Dep de co^te de boeufs droog met keukenpapier en wrijf in met de bijgevoegde dry rub. Gril (afhankelijk van de dikte) 8-10 min. Keer halverwege. Haal van de barbecue en laat afgedekt onder ...
Albert Heijn

1 kg AH BBQ Co^te de boeuf 1 el Chinese 5-kruidenpoeder 1 tl grof zeezout 1 sjalot 25 g ongezouten roomboter 2 el grove mosterd 2 el honing 150 ml verse slagroom Steek de barbecue aan en bereid voor op indirect grillen (alle kolen aan 1 kant). ...
Albert Heijn

1 stuk cote de boeuf of tomahawk van ongeveer 1800 à 2000 gram flinke klont roomboter peper en zout Zo maak je een cote de boeuf uit de oven: Haal de cote de boeuf een uur van tevoren uit de koelkast om op de juiste temperatuur te komen. ...
lekkertafelen.nl

1250 gram runderstoofvlees,in blokjes 250 gram gerookte spekblokjes 2 uien,gesnipperd 1 winterpeen,in blokjes 4 teentjes knoflook,gehakt 1 klein blikje tomatenpuree 3 takjes verse tijm 1 takjes rozemarijn 3 laurierblaadjes 250 ml rode wijn 2 runderbo...
lekkertafelen.nl

3 grote Coeur de Boeuf tomaten Een handvol Oost-Indische kers blaadjes (of vervangen door rucola) 4 bosuitjes 6 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamico 1/2 theelepel mosterd peper en zout klein beetje suiker (dit kun je ook weglaten) Zo maak je de C...
lekkertafelen.nl

4 (coeur de boeuf) tomaten 1 kopje tomaten couscous 1 kopje bouillon 150 gram kipfilet 1 ui 1 punt paprika 2 takjes koriander 1 eetlepel pijnboompitten 100 gram feta olijfolie 1 theelepel harissa 1 groen of rood pepertje naar smaak 2 theelepels ras e...
lekkertafelen.nl

...Werk de boeuf bourguignon voor het serverenaf met de peterselie. ...
dekeukenvanlidl.be

1 runderriblappen (Op kamertemperatuur) 500 g krielaardappeltjes (gewassen) 1 bol knoflook 400 g tomaat (mini) 10 g peterselie 10 g koriander 10 g basilicum 3 el kappertje 1 citroen zout peper olijfolie 25 g boter aluminiumfolie Laat de Côte de Boeuf...
recepten.lidl.nl

Pagina 6 van 30