Recepten voor zalm diepvries

472 recepten voor zalm diepvries

Pasta met zalm in dilleroomsaus 4 personen Ingrediënten: 400 gram gefileerde zalm 400 gram doperwtjes (diepvries) 300 gram pasta (penne of schelpjes) 1 dl koksroom scheutje citroensap 2 eetlepels fijngehakte dille vers of diepvries zout en versgemale...
Receptweb

400 g diepvries wilde zalm 1 visbouillontablet 1 ui 25 g ongezouten roomboter 300 g risottorijst 675 g diepvries tuinerwtjes met worteltjes 50 ml kookroom light 1 mespunt gedroogde nootmuskaat 75 g geraspte oude kaas1. ...
Albert Heijn

400 g diepvries wilde zalm (zak à 750 g) 1 kg kruimige aardappel 1 knolselderij 6 el traditionele olijfolie 1 knoflook & peper (molen à 35 g) 300 g diepvries fijne tuinbonen ½ el gemalen komijn1. ...
Albert Heijn

6992 - Mari-annes zalm met prei a la creme Ingrediënten (2 pers.): 2 zalm moten ( uit de diepvries) 1 pakje prei ala creme (uit de diepvries) aardappelpuree. melk en water geraspte kaas (na eigen smaak)Bereiding (20 minuten): Maak de aardappelpuree z...
snelklaar.nl

2 koelverse steenovenpizzabodems (pak 2 stuks) 175 g tomatensaus (pak à 350 g) 25 g Parmigiano Reggiano 125 g mascarpone (bakje à 250 g) 100 g gerookte zalm 225 g diepvries spinazie (pak à 450 g)8/pthumbnail/445/247.jpg" clas...
Albert Heijn

Pasta met basilicumsaus en zalm Jumbo Deze pasta met basilicumsaus en zalm zal je niet teleurstellen. ...
Jumbo

500 g diepvries wilde zalm 5 el Japanse sojasaus (fles 250 ml) 2 el vloeibare honing 500 g broccoli 3 el zonnebloemolie 2 uien 250 g mihoen1. ...
Albert Heijn

4 diepvries wilde zalm 1 kg vastkokende aardappel 2 uien 2 el traditionele olijfolie 500 g verse witte asperges 40 g ongezouten roomboter 2 el gedroogde dille topjes1. ...
Albert Heijn

2 uien 2 rode paprika's 300 g runderchipolata (schaal ca. 300 g) 2 el traditionele olijfolie 70 g tomatenpuree (blikje 70 g) 150 ml rundvleesbouillon van tablet 800 g bruine linzen in blik (uitgelekt) 250 g diepvries wilde zalm1...
Albert Heijn

2 courgette 1½ el traditionele olijfolie 250 g diepvries wilde zalm (ontdooid) 400 g geschilde witte asperges 500 g krieltjes met schil 20 g verse platte peterselie 40 g saus voor asperges 250 ml water 50 g ongezouten roomboter1. .....
Albert Heijn

Pagina 5 van 48