Recepten voor zalm diepvries

569 recepten voor zalm diepvries

...Breng water aan de kook en pocheer de stukken zalm 5 minuten. ... Solo Open Kitchen

1019 - Zalm in bladerdeeg van Agnes Ingrediënten (4 pers.): 500 gr. zalm (diepvries) 16 velletjes bladerdeeg 3 dunne preien 6 el peterselie (vers) 4 el bieslook (vers) 125 gr. schimmelkaas (bv. ... snelklaar.nl

...Een bijdrage van: yvonneq Bereidingstijd: 30-60 minuten Aantal personen: 2 Gang: Bijgerecht Keuken: Japans Smaak: Hartig Techniek: Bakken in oven Soort gerecht: Bijgerecht Hulpmiddelen: Oven, diep bord, eetlepel, theelepel, knoflookpers, ... Smulweb.nl

Zalmpakketjes met puree - Albert Heijn

1 pak filobladerdeeg (diepvries, 225 g) 1 pak Atlantische zalm (diepvries, 300 g) 4 eetlepels verse roomkaas met kruiden (pakje a 125 g) 1 pot doperwtjes/worteltjes (660 ml) 2 zakjes aardappelpuree à la minute (pak a 3 za... Albert Heijn

5619 - Cariethas salade van gerookte en gepocheerde zalm van Ralf Ingrediënten (4 pers.): 300 gram gerookte zalm. 300 gram verse zalm (aldi diepvries) 1.5 dl witte wijn creme fraiche. bieslook scheutje room beetje mosterd peper zoutBereiding (15 minu... snelklaar.nl

1 pak diepvries bladerdeeg gerookte zalm a bakje Boursin 1 ei, geklutst Plakjes bladerdeeg in 4 kleine driehoekjes snijden. ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Tagliatelle met zalm en asperges

250 g tagliatelle all'uovo 350 g diepvries wilde zalm 500 g verse witte asperges 300 g diepvries gebroken sperziebonen 1 pakje saus voor asperges1. ... Albert Heijn

Ovenfarfalle met zalm en prei

300 g farfalle (zak a 500 g) 900 g diepvries prei à la crème (pak a 450 g) 4 diepvries wilde zalm (ontdooid) 2 beschuiten 50 g diepvries basilicum 1 el traditionele olijfolie1. ... Albert Heijn

7560 - taglietelli a la Eveline Ingrediënten (2 pers.): tagliatelli zalm (mag diepvries 2 fillet is genoeg) tomatenpuree (1 klein doosje) room 1/2 l verse dragonBereiding (30 minuten): Versnipper als eerste de blaadjes van de dragon. ... snelklaar.nl

...Laatst aangepast: 2005-01-19 11:05:14.0 Totaal 5 recepten Eigen recept van Hanneke Bloem Visdagschotel variatie Anders Hollands Hoofdgerecht 4 personen 251 minuten bereidingstijd Ingrediënten 1 5 el olijfolie 1 ui 1 teentje knoflook 350 gr sp... Albert Heijn

Pagina 4 van 57