Recepten voor witte kook

10656 recepten voor witte kook

1 pak Pastameel 4 st Eierdooiers 150 g Parmezaanse kaas 350 g Gemengde paddestoelen 100 g Eendenlever 1½ dl Gevogelte fond 1½ dl Room 1½ dl Witte wijn 1½ dl Noilly prat 1 blik Truffelsnippers 1 bos Bieslook ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

2 kreeften 1 courgette, in plakjes 200 ml witte wijn 5 saffraandraadjes ½ sjalot, gesnipperd 1 el Boter 1 eidooier ½ bos waterkers 1 el citroen sap 2 el notenolie Zout en peper Kook de witte wijn met de saffra...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Kook daarvoor witte rijst (of nog beter, gebruik witte rijst van gisteren) en bak dat op met de marinade. ...
Culy

asperges met verse kreeft en mosterdsaus Ingrediënt kreeft (+ asperges) Aantal personen Voorbereidingstijd: Bereidingstijd 4 10 minuten 25 minuten Ingrediënten: Boodschappenlijstje voor 4 personen 750 gram witte asperges 15 gram zout 750 gr...
LekkerWijntje

435 - Visschotel Cattenlust van Loes Ingrediënten (4 pers.): 4 gefileerde schollen 100 gr. gepelde garnalen witte wijn (Riesling) viskruiden sjalotje teentje knoflook zakje witte saus zakje dillesaus (McCormick) ca. 1/4 l (kook)room blikje witte drui...
snelklaar.nl

Witte en groene bonen uit Zandhoven Für 4 Personen Zutaten 500 gr witte bonen 500 gr groene bonen of snijbonen een klontje boter 2 sjalotjes of 1 ui 1/2 liter rundsbouillon 2 -3 eetlepels mosterd peper zout een scheutje azijn bloem Kook de witte en d...
Mijn Virtuele Keuken

Ingrediënten 350 g witte asperge 350 g groene asperges 100 g kastanjechampignons 2 bosuien 200 g zalmfilet (2 stuks) 2 el Becel Original (vloeibaar) (20 g) 150 g eiermie 0.5 el sojasaus 1 mespunt Chinese vijfkruidenpoeder Voedingsrichtlijnen (pe...
Solo Open Kitchen

4 heken 200 g witte bonen (gedroogd) groentebouillon 8 el truffelsap 200 ml gevogeltefond 1 tl boter 4 el courgettes 4 el tomaten 1 bosje basilicum Verwarm de oven voor op 180 °C. ...
Lekker Van Bij Ons

Ingrediënten 2 eieren 1 el roomkaas 2 el peterselie 2 el bieslook Zout Witte peper Bereidingswijze Kook de eieren in 10 minuten hard Laat afkoelen Snijd ze doormidden en wip de dooiers eruit Snijd de peterselie en bieslook heel fijn en meng met de ro...
Foodblog CurlsCulinair

...Doe er eventueel een extra scheutje water bij als de balletjes te droog worden. 4 Kook intussen de witte bonen in 2 uur zachtjes beetgaar in ruim water met een snuifje zout. ...
Libelle lekker

Pagina 5 van 1066