Recepten voor whiskysaus

40 recepten voor whiskysaus

...Garnalen grapefruit en avocado door elkaar scheppen. culinaire zaken .nl Garnalencocktail 3 (Met pittige whiskysaus) Soort gerecht Herkomst Aantal personen4Bereidings- tijdenBereiding : 00:25 Indelingen Ingre- diëntenAantalEenheidOmschrijving...
CulinaireZaken.nl

Mechelse koekoek met courgette en whiskysaus Für 4 Personen Zutaten 2 Mechelse koekoeken 2 uien l wortel 1 takje selder 3 liter water een kruidentuiltje (peterselie tijm en laurier) 50 gr boter 40 gr bloem 2 dl room 4 eetlepels whisky 4 dikke aardapp...
Mijn Virtuele Keuken

Scampis in whiskysaus - Vet maaltijd fase 1. ...
De Vlam in de Pan

13323 - Nillis zalm met havervlokken en whiskysaus Ingrediënten (4 pers.): 250 g havervlokken 4 stukken zalm van 200 g elk zonder vel 3 eetlepels olie 30 g boter zout en peper Voor de saus : 20 g boter 1 bosje bieslook 1 tomaat ; gepeld ontpit en geh...
snelklaar.nl

...Laatst aangepast: 2005-11-03 16:24:52.0 Totaal 5 recepten Eigen recept van Esther Smit Whiskysaus Anders Hollands Buffet 4 personen 10 minuten voorbereidingstijd Ingrediënten 4 eetlepels magere kwark 4 eetlepels yogonaise oid 1 eetlepel ketch...
Albert Heijn

Brabantse schouderkarbonades in honing-whiskysaus Categories: none 4 schouderkarbonades van circa 250 gr 1 liter vleesbouillon 8 eetlepels vleesjus 2 eetlepels honing 1 glas whisky 3 theelepels bruine suiker bakboter Bereiding: Maak een mengsel van d...
De Virtuele Keuken

-> Aanbevolen: Aardappel mei 5 2001 -> mei 5 2001 Door: Meneer Proeven -> Door: Meneer Proeven Ingredienten:250 g malse biefstuk boter 2 tl olie 1 ui gesnipperd 1 el (malt) whisky 1 el Drambuie of andere whiskylikeur 2 el slagroom zout peper Bereidin...
Proeven en Ruiken

-> Aanbevolen: Aardappel april 11 2006 -> april 11 2006 Door: Meneer Proeven -> Door: Meneer Proeven Ingredienten:4 koolvisfilets à 150 g 4 dl visbouillon 2 el whisky 1 el port klein worteltje 50 g gepelde garnalen 1 prei 1 stengel bleekselderij 10 g...
Proeven en Ruiken

...Verdeel de whiskysaus over de glazen en garneer met de bieslook.
Albert Heijn

½ citroen (schoongeboend) 500 ml kraanwater 110 g zout 50 g kristalsuiker 1½ liter kraanwater 2 gedroogde laurierblaadjes ½ el peperkorrels 600 g diepvries wilde fazantdijen van de vakslager (ontdooid) 1 el tarwebloem...
Albert Heijn

Pagina 1 van 4