Recepten voor vispannetje

179 recepten voor vispannetje

250g kabeljauw 250g zalm 250g grijze garnalen 20 mosselen 2el vloeiende bloem 50g boter 2glazen melk 250g geraspte kaas 0 kappertjes 2blokjes visbouillon 1 citroen 0 peper en zout Verwarm de oven voor op 200°C. Laat de mosselen, in eigen nat, open ko...
libelle-lekker.be

600g schelvis 1 sjalot 1teentje knoflook 250g kastanjechampignons 400g bladspinazie 500g aardappelen 1 bloemkool 2el dille 2el bladpeterselie 2el peterselie 4el geraspte parmezaan 0 melk 4el paneermeel 0 nootmuskaat 0 olijfolie 0 boter 0 peper en zou...
libelle-lekker.be

600g heekfilet 1rol bladerdeeg 4 wortelen 2 preiwitten 2stengels selder 1 sjalot 500ml visbouillon 300ml melk 1 eidooier 2el bloem 1kl gedroogde tijm 1kl gedroogd basilicum 0 boter 0 peper en zout Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de wortel, prei e...
libelle-lekker.be

600g kabeljauw 3 aardappelen 1 pastinaak 1 groene kool 1teentje knoflook 100g kaas 500ml melk 1blokje visbouillon 3el maïszetmeel 0 nootmuskaat 0 boter 0 peper en zout Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen en de pastinaak en snij ze met...
libelle-lekker.be

600g zeeduivelfilet 120g polenta 300g jonge spinazie 1 sjalot 100g zongedroogde tomaten 200g mascarpone 50g geraspte parmezaan 500ml kippenbouillon 0 boter Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een ovenschaal in met een beetje boter. Pel en snipper de s...
libelle-lekker.be

Ingrediënten Ingrediënten: 1 pakje vispannetje met garnalen van Iglo 8 scampi's 4 middelgrote tomaten 1 dl room 1 dl basilicumolie 1 schaaltje preischeuten 16 witte aspergepunten Voedingsrichtlijnen (per portie) toon meer toon minder vrijwaring ...
Solo Open Kitchen

Spaans vispannetje Jumbo Een Spaans aandoend vispannetje met onder andere vis, mosselen, chorizo en amandelschaafsel. ...
Jumbo

...Zet indien gewenst nog enkele minuten onder de grill. Strooi de garnalen en fijngesnipperde bieslook over het vispannetje en serveer met aardappelpuree.
Lekker Van Bij Ons

1 ajuin 2 wortelen 1 venkel bakboter 300 g Brugge Broodje 400 g groene asperges 250 g grietfilets 250 g schelvisfilets 250 g wijtingfilets 125 g boter 125 g bloem 1000 ml visbouillon peper zout nootmuskaat 2 eieren 2 lente-uien Snipper de ui fijn. Sn...
Lekker Van Bij Ons

600 g tongscharfilets 300 g pompoenen 50 g grijze garnalen 500 g mosselen 1 prei 1 wortel 1 takje selder 125 g champignons 200 ml room 100 g geraspte kaas 400 ml visfond 100 ml witte wijn 1 el maizena boter peper zout Verwarm de oven voor op 180°C. S...
Lekker Van Bij Ons

Pagina 5 van 18