37 recepten voor vismousse
Vismousse Tip(s): Ingrediënten voor 4 personen: 250 g wijtingfilets citroensap 1 eiwit versgemalen peper zout 1½ dl slagroom 2 eetlepels geknipte dille 50 g zalmsnippers 1 dl yoghurt 1 eetlepel mayonaise 1 theelepel kerrie gembersiroop wat spinaziebl... Recepten om van te smullen
Groene asperges met vismousse en gerookte ... Smulweb.nl
250 gram wijtingfilets 50 gram zalmsnippers 2 eetlepels geknipte dille 1 eetlepel mayonaise 1 1/2 deciliter slagroom 1 deciliter yoghurt 1 theelepel kerriepoeder 1 eiwit citroensap gembersiroop wat spinazieblaa... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks
kabeljauw, coctailsaus, kies een sla..., tomaat, ananas, garnaaltjes, peterselie, citroen kook de kabeljauwmoot gaar, plet die in coctailsaus, breng in glazen schaaltje en beleg met gesnipperde sla, tomaat in vierkantjes gesneden, ananas klein gesne... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks
...Laatst aangepast: 2006-03-21 17:56:32.0 Totaal 3047 recepten Eigen recept van Ria Kramer Lepelamuse vismousse verz. ... Albert Heijn
-kant en klare vismousse 500gr -zalm porties 500gr (steamen) -afgarnering:physalis,daikon,rode bessen,limoen,citroen,aspergescheuten en anjovis op stokje Vismousse en de zalm dresseren op schotel en afwerken met de vernoemde garnering. KookJij - Inspiratie voor thuiskoks
...Neem sla naar keuze en presenteer op bord leg de vismousse trapgewijs erop werk af met champignon en zongedroogde tomaat enkele druppels balsamico dressing met in stuk gesneden zongedroogde tomaten . ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks
...Snij stukjes van de vismousse en dresseer op lepel werk af met tonijn mayonaise en peterselie . ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks
...Snij de opgesteven vismousse in plakjes en serveer met de paprikacoulis en veldsla. KookJij - Inspiratie voor thuiskoks
Mix de vis fijn en meng met de helft van de room, de koriander, geraspte gember, kurkuma, peper en zout. Voeg het eiwit toe en roer tot een homogeen mengsel. Snij de courgettes in stukken van 6 cm. Lepel ¾ van het vruchtvlees eruit maar hou de wanden... Solo Open Kitchen