Recepten voor vis saus

4040 recepten voor vis saus

Yaam Som-o (pomelo salade) Thailand Categorie Groente Ingredienten 1 rijpe pomelo 150 gr gekookte garnalen 75 gr geroosterd varkensvlees 25 ml lime-sap 25 ml vis-saus 25 gr chili-jam 25 gr palm-suiker 25 gr geroosterde gemalen kokos 175 gr kokos-crem...
DuQues Kookboek

Goong Yaam (gekruide garnalen salade) Thailand Categorie Vis schaal- en schelpdieren Ingredienten 400 gr kleine gekookte garnalen 12 verse mint-blaadjes 1 sjalot 15 mm verse gember aan een stuk 2 verse rode pepers 1 stengel citroen-gras 1 teentje kno...
DuQues Kookboek

...Gepeperde zeeduivel met rode wijnsaus Aantal personen: 4 tussengerecht Ingrediënten 300 gr zeeduivelfilet in 4 moten 1 eetlepel grof gemalen zwarte peperkorrels 4 dunne plakken bakbacon 1 eetlepel boter 2 sjalotten heel fijngehakt 50 gr worte...
De Vlam in de Pan

...Bevroren vis in de saus leggen met saus bedekken en in afgedekte pan in ca. 10 minuten gaar laten worden. ...
snelklaar.nl

Pla Kapong Nueng Laad Prig (gekruide gestoomde rode snapper) Thailand Categorie Vis schaal- en schelpdieren Ingredienten 1 rode snapper 1 kleine rijpe papaya 10 gedroogde rode pepers 3 sjalotten 3 teentjes knoflook 1 stengel citroengras 75 gr visfile...
DuQues Kookboek

bak je kabeljauw en de zalm, en 5 tongrolletjes lichtjes in de pan ,één min aan beide kanten,leg ze dan in een ovenschotel. kook je coccie's in kokend water, 7 min, haal je coccie's uit het water en leg ze in de schotel bij de kabeljauw.het water van...
Solo Open Kitchen

Neem de wok en smelt er één kruidenkaasje in. (doosje boursinkaas met kruiden, of kruidenkaasje uit den Aldi) Alshet kaasje gesmolten is doe er dan 2 flesjesroom van Campina Chef&co bij.(in gb of colruyt) Is lichte room met kruiden : tomaat-Mediterra...
Solo Open Kitchen

...Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa) Er zijn zeer veel Creoolse sauzen voor vis. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Ikan Bali Vis in pikante Bali-saus Ingrediënten 500 gr kabeljauw moten zout peper sap van 1 citroen 8 eetlepels olie 4 sjalotjes 1 teentje knoflook 1 theelepel sambal 1/2 theelepel laos 1/2 theelepel gemberpoeder mespuntje serehpoeder 1 theelepel bru...
Indisch Kookboek

Pagina 4 van 404