Recepten voor vijgen port saus

23 recepten voor vijgen port saus

100 gram bladerdeeg,uitgerold tot ronde lap 5 verse vijgen,gehalveerd 1 eetlepel roomboter 100 cc ruby port 5 eetlepels suiker 100 gram Stilton kaas,heel klein gesneden OPTIONEEL:Wat slagroom met daar door heen gewerkt wat rod... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Ingrediënten voor 4 personen: 50 g boter of margarine 500 g lamsfilet zout en peper Voor de saus: 8 vijgen 1 sjalot 25 g boter of margarine ½ eetlepel suiker scheutje balsamicoazijn 2 dl rode port Bereiding: Verhit de boter in een koekenpan en bak... Recepten om van te smullen

Breng de vijgen in ruim koud water aan de kook neem zodra het water kookt de pan van het vuur en laat de vijgen zo ongeveer 1 uur weken. ... CulinaireZaken.nl

...Laat dit aan de kookkomen. <br />Pocheer in het kookvoc.... -> menu recepten -> -> -> -> extra -> -> -> Hazenrug met een lasagna van witlof en een saus van vijgen en trappistenbier ingrediënten: voor de hazenrug: 4 hazenrugfilets 10 plakjes ont... Jerryke s Cuisine

Blue stilton met vijgencompote en gekonfijte vijgflinters Categories: none 1 stilton blue (200 gram) 200 ml port 1 suiker (100 gram) 14 vijgen verse 2 vijgen 100 ml water Benodigde materialen: een pan met een dikke bodem. ... De Virtuele Keuken

Blue stilton met vijgencompote en gekonfijte vijgflinters Categories: none 1 stilton blue (200 gram) 200 ml port 1 suiker (100 gram) 14 vijgen verse 2 vijgen 100 ml water Voorbereidingstijd: 1 dag Bereidingstijd: 35 minuten Benodigde materialen: een ... De Virtuele Keuken

...Een bijdrage van: naus.marijke Bereidingstijd: 10-20 minuten Aantal personen: 4 Keuken: Internationaal Smaak: Anders Techniek: Bakken Soort gerecht: Feestmaaltijd Hulpmiddelen: 1 bakpan Omschrijving Een feestelijk gerecht en toch eenvoudi... Smulweb.nl

...Prik de vijgen in met een vork zet ze naast elkaar in een schaal en giet er zoveel thee over dat ze onderstaan. ... Albert Heijn

250 gram kalfshaas 250 gram ossenhaas versgemalen peper klontje boter 4 plakken Serranoham varkensnet bindgaren 50 gram boter voor de vijgensaus: 2 blauwe vijgen 1 dl kalfsfond (uit pot) 1 dl rode port ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Ingrediënten 1.100 gr. reefilet 11 verse vijgen 1,4 ltr. gevogeltebouillon 1,4 ltr. rode port 1,4 ltr. rode wijn 6 dl. rode wijnazijn 7 el. bosbessenjam 700 gr. gesneden rodekool 6 el. suiker 4 kaneelstokjes ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Pagina 1 van 3