Recepten voor victoriabaars

76 recepten voor victoriabaars

breng 1 1/2 liter water aan de kook samen met de wijn en de soepgroenten het sap van de citroen en de kruiden: laurier tijm pe.... -> menu recepten -> -> -> -> extra -> -> -> Victoriabaars met sinaasappel en kervelsaus ingrediënten: Voor 4 personen: ... Jerryke s Cuisine

Gebakken victoriabaars op een bedje van witlof en mosterd   ... Smulweb.nl

Stoofpotje met victoriabaars - Albert Heijn

2 sinaasappels 1 envelopje saffraan ½ visbouillontablet 1 eetlepel olijfolie 1 rode ui (gesnipperd) 1 theelepel kaneel 600 g victoriabaarsfilet (vis) chilipeper uit de molen 1 zakje verse koriander ((15 g), fijngehakt)1. S... Albert Heijn

Victoriabaars met peterselie-pesto - Albert Heijn

2 zakjes pijnboompitten (a 65 g) 2 zakjes verse peterselie (a 30 g) ½ zakje pittige kaas geraspt (a 100 g) 9 eetlepels olijfolie extra vierge (fles a 500 ml) 2 schaaltjes victoriabaarsfilet (a ca. 225 g) 1 ciabatta&... Albert Heijn

-2gr stukken victoriabaars -150gr lintpasta(beetgaar koken) -4 gr champignons -1 prei stengel(alleen het wit) -1 raapje -1 klein stukje courgette -1 kleine wortel -halve ajuin -saus:1klein flesje room een soeplepel mie... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

• 8 plakjes bladerdeeg(10x10 cm) • 4 eieren • 400 g Victoriabaars of andere witte vis • 400 g verse spinazie • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden • 4 el geraspte oude kaas Was de spinazie, dompel 1 minuut in kokend ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Spoel de vis. Dep droog met keukenpapier. Pel en ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes. Snij de courgette in blokjes. Verhit 3 el olijfolie en bak hierin de courgette aan. Voeg gesnipperde look, tijm, wat zout en peper toe en vervolgen... Solo Open Kitchen

Verwarm de oven voor op 200°. Wrijf de visfilets in met citroensap en zeezout. Vet een ovenschaal in met solo vloeibaar. Pel de ui, schil de wortel en maak de selder schoon, bewaar het groen van de selder. Snij de groenten in een fijne brunoise (blok... Solo Open Kitchen

...Vesrier met basilicum Ingrediënten voor 4 personen close aantal personen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 500 gr victoriabaars 4 st tomaten 1 st courgette 1 st ui 1 teentje look 150 gr Boursin cuisine tomaat en zuidersekruiden 3 dl visbouillon olij... Solo Open Kitchen

maak een bouillon met het blokje en een halve liter water. pocheer daarin de victoriabaars. verwarm de 2 brikjes alpro cuisine,roer er de 2 koffielepels tomatenpuree en 2 koffielepels visfond onder,kruid met peper en zout. pel de scampi's en snij ze ... Solo Open Kitchen

Pagina 2 van 8