Recepten voor verse vijgencompote

12 recepten voor verse vijgencompote

Verrukkelijke combinatie van parmaham, mozzarella en vijgencompote op stokbrood Ingrediënten 1 stokbrood 1 bol mozzarella 8 plakken parmaham 2 eetl vijgencompote 8 Verse blaadjes basilicum   Bereiding Snijd het stokbrood in 4 stukken en snijd dez... Leuke recepten

...Zet bij mijn favorieten Print recept bereiding 1 Snij voor de vijgencompote de verse en gedroogde vijgen in stukjes (verwijder de harde steeltjes). ... Libelle lekker

...Laatst aangepast: 2006-03-04 21:56:17.0 Totaal 362 recepten Eigen recept van Carla Beenhakkers Vijgencompote Anders Hollands Nagerecht 4 personen Ingrediënten 6 verse vijgen 100 gram suiker 4 eetlepels mandarine napoleon of grand marnier 1 1/... Albert Heijn

...Ingrediënten voor 4 personen close aantal personen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 artisinaal stokbrood (vb. ciabatta) 50 g rucola 100 g pecorino kaas Voor de vijgencompote: 50 g Solo margarine 1 sjalot 4 verse vijgen 1 scheutje balsamicoazijn v... Solo Open Kitchen

...Snij de verse vijgen en de 4 gedroogde vijgen in stukjes. ... Libelle lekker

...Vijgencompote met rode wijn - Fase 2 Aantal personen: 4 Ingrediënten 20 verse vijgen 5 dl rode wijn 4 lepels fructose 2 schijfjes sinaasappel 2 schijfjes citroen kaneel Bereiding: Verwarm de wijn in een pan Los de fructose hierin op Voeg verv... De Vlam in de Pan

Blue stilton met vijgencompote en gekonfijte vijgflinters Categories: none 1 stilton blue (200 gram) 200 ml port 1 suiker (100 gram) 14 vijgen verse 2 vijgen 100 ml water Benodigde materialen: een pan met een dikke bodem. ... De Virtuele Keuken

Blue stilton met vijgencompote en gekonfijte vijgflinters Categories: none 1 stilton blue (200 gram) 200 ml port 1 suiker (100 gram) 14 vijgen verse 2 vijgen 100 ml water Voorbereidingstijd: 1 dag Bereidingstijd: 35 minuten Benodigde materialen: een ... De Virtuele Keuken

Compote van verse vijgen   ... Smulweb.nl

...Een bijdrage van: alice_b Bereidingstijd: langer dan 2 uur Aantal personen: 12 Gang: Bijgerecht Keuken: Frans Smaak: Zoet Techniek: Koken Soort gerecht: Bijgerecht Omschrijving Bijgerecht makkelijk te maken.Past perfect bij vlees Ingredi... Smulweb.nl

Pagina 1 van 2