Recepten voor verse gnocchi

119 recepten voor verse gnocchi

600 g aardappelen 1 ei 450 g bloem zout peper (zwarte peper) olijfolie om te bakken 2 uien (fijngehakt) 2 wortelen 2 stengels bleekselderij 3 teentjes knoflook 300 g tomatenpuree 8.5 dl wijn (rood) 8.5 ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Gnocchi met champignonroomsaus en broccoli

½ g rode ui 125 g kastanjechampignons 2 el traditionele olijfolie 1 zak koelvers broccoliroosje (300 g) 250 g gnocchi 75 g roomkaas kruiden 4 sprietjes verse bieslook1. ... Albert Heijn

Gnocchi met venkel en kaas-mosterdsaus - Albert Heijn

2 grote venkelknollen 1 zak Parijse worteltjes (300 g) 1 pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, 500 g) ½ zakje verse peterselie (zakje a 30 g) 1 pakje kaassaus (4 kazen, 57 g) 1 bakje ricotta (kaas, 250 g)... Albert Heijn

Gnocchi met mosterd-roomsaus

4 el milde olijfolie 800 g koelverse gnocchi 200 g biologische spekreepjes 1 middelgrote ui 15 g verse platte peterselie 250 ml kookroom 3 el Marne Franse mosterd 250 g diepvries tuinerwten 400 g verse spinazie1. ... Albert Heijn

Gebakken gnocchi met saliesaus

4 takjes verse salie 4 el traditionele olijfolie 1 kg gnocchi 600 g broccoli 200 g magere gerookte spekreepjes 1 venkelknol 150 g kruiden-knoflookroomkaas1. ... Albert Heijn

Ovengroente met feta, gnocchi, frisse yoghurt & een gekookt eitje

2 sjalotten 2 courgettes 400 g broccoli 1½ el mediterrane kruiden 150 g feta 4 el milde olijfolie 1 kg gnocchi di patate 4 middelgrote eieren 15 g verse peterselie 150 g extra milde yoghurt1. ... Albert Heijn

Gnocchi in tomatensaus met groenten

2 rode uien 400 g bloemkool- en broccoliroosjes 2 el kappertjes in pot 2 el milde olijfolie 1 kg Grand’Italia gnocchi 690 g Grand’Italia Sugocasa Erbe in fles 15 g verse basilicum1. ... Albert Heijn

Gnocchi met citroenricotta - Albert Heijn

2 courgettes 15 g peterselie 15 g verse basilicum 2 el traditionele olijfolie 500 g gnocchi 50 g Grana Padano kazen 1 citroen 250 g ricotta1. ... Albert Heijn

Gnocchi met tonijn en saus van gepofte tomaat

600 g trostomaten 3 el traditionele olijfolie 2 sjalotten 1 tl paprikapoeder 1 kg gnocchi 320 g tonijnstukken in olijfolie 15 g verse basilicum1. ... Albert Heijn

Gnocchi met champignons en kaas

200 ml bijna kokend water 15 g funghi porcini gedroogde bospaddestoelen 350 g verse haricots verts 3 tenen knoflook 3 el traditionele olijfolie 50 g Parmigiano Reggiano 1 citroen 20 g verse platte peterselie 400 g gesneden kastanjechampignons... Albert Heijn

Pagina 4 van 12