Recepten voor verse basilicum

4452 recepten voor verse basilicum

...Aantal personen 3 Bereidingstijd 15 minuten Kooktijd 15 minuten ingrediënten 250 g witte asperges 250 g groene asperges 4-5 cherrytomaten 250 g kleine pasta (bijv. farfalle) 1-2 el Blue Band Iedere Dag 1 mespunt suiker 1 pak Knorr Aspergesaus 10 g...
Knorr

...Voeg voor de variatie ook eens verse kruiden als tijm of oregano aan de saus toe.
Knorr

...In het gerecht zitten verschillende superfoods zoals tomaat, chilipeper, couscous en tonijn .  Verse (het liefst duurzaam gevangen) tonijn is gemakkelijk te bereiden en bevat veel selenium, dat nagels en haren gezond houdt. 1 D...
Jamie magazine

Tomatensalade met spinazie en kruiden De combinatie van kerstomaatjes, spinazie, eetbare bloemen en verse kruiden vormt de basis van deze verrukkelijke salade. ...
Jamie magazine

...Doe er vlak voor het opdienen een scheutje olijfolie bij.   4 personen • 400 g kleine trostomaatjes • 100 g taggiasca-olijven, ontpit • ½ rode ui, in dunne plakjes • 100 ml extra vergine olijfolie, plus iets extra voor de laatste han...
Jamie magazine

Aziatische heldere groentesoep Een lichte kleurrijke soep met Oosterse smaken en veel verse ingredienten zoals paksoi en Chinese kool. ...
Jamie magazine

Loempiaatjes met taugé & kool We zijn dol op deze verse loempiaatjes. ...
Jamie magazine

Paprika tomatensoep Niets lekkerder dan een kop verse tomatensoep, vind je ook niet? ...
Jamie magazine

...Voor 8-10 personen Voor de vulling - 400 g varkensgehakt - 400 g kalfs- of rundergehakt - olijfolie - 2 tenen knoflook - 2 uien - 2 wortels - 2 stengels bleekselderij - 200 ml chianti classico - 2 blikken va...
Jamie magazine

...Zo maak je super-soepen! 8 personen • biologische kip van 2-2,5 kg (of standaardkip van 1,5 kg) • 4 takjes van elk: tijm, rozemarijn en bladpeterselie, samengebonden tot een bouquet garni • 4 preien, grof gesneden • 2 uien, ...
Jamie magazine

Pagina 441 van 446