Recepten voor venkelsalade

213 recepten voor venkelsalade

Venkelsalade met wortel en radijs Deze frisse salade met venkel, wortel en radijs staat in een mum van tijd op tafel. ...
Jamie magazine

Zalm & venkelsalade De meeste zalm die bij supermarkten en visboeren wordt verkocht, is kweekzalm. ...
Jamie magazine

Gebakken zoute zalm met venkelsalade De vis marineer je voor het bakken in een zoutmengsel en daardoor krijgt 'ie een hele bijzondere smaak. ...
Jamie magazine

1 kg krieltjes 3 el arachideolie 400 g braadworsten 1 stronk bleekselderij 1 venkelknol 312 g mandarijnpartjes op lichte siroop 150 g veldsla 40 g blanke rozijnen 50 g romige dressing 15 g verse peterselie1. Was de krieltjes en halveer ze. B...
Albert Heijn

200 g 4-granencouscous 50 g ongebrande hazelnoten 2 venkelknollen 7 el koolzaadolie 15 g verse munt 15 g verse dille 75 g abrikozen 75 g veldsla 2 el citroensap 300 g scholfilet ½ tl gedroogde chilipeper 75 g feta1. Bereid de couscous...
Albert Heijn

2 el pijnboompitten 7½ g verse basilicum 2 el olijfolie extra vierge 3 el milde yoghurt 150 g bramen 2 venkelknollen 75 g veldsla 50 g Pecorino Romano (stuk)1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten. N...
Albert Heijn

3 handsinaasappels 1 venkelknol 2 tl fijne mosterd 1 el traditionele olijfolie 2 el blanke rozijnen1. Pel 2/3 van de sinaasappelen en pers de andere uit. Snijd de gepelde sinaasappelen met een scherp mes in dunne plakken. Verwijder het groen van ...
Albert Heijn

1 kg vastkokende aardappelen 1 venkelknol ½ bosje salade-ui 1 komkommer 150 g wortel julienne 2 sachets dille-mieriksworteldressing* 1 citroen 2 el ongezouten roomboter 15 g verse dille 2 el traditionele olijfolie 600 g zalm op de huid...
Albert Heijn

1 venkel 150 g witlof (in reepjes) 1 eetlepel citroensap 250 g cherrytomaten 5 eetlepels olijfolie 1 theelepel mosterd ½ teentje knoflook (geperst) 2 eetlepels witte-wijnazijn 100 g gruyère ((kaas) in reepjes)1. Oven voorv...
Albert Heijn

1 venkelknol 1 bakje cherrytomaten (250 g) 1 zak veldsla (75 g) 2 eetlepels citroensap 4 eetlepels olijfolieil/445/247.jpg" class="old"/> Bar­be­cue­ën instructievideo - 02:41 min.
Albert Heijn

Pagina 2 van 22