Recepten voor varkenshaas marinade

124 recepten voor varkenshaas marinade

300 g varkenshaas (in blokjes van 2 cm) ½ zakje marinade saté (a 150 ml) 1 bakje komkommersalade (250 g) 2 zakjes paprikarauwkost (a 150 g) 1 ui (fijngesnipperd) 1 duopak Franse baguettes (afbakbrood, 2 stuks) ...
Albert Heijn

...Laat het geheel 15 minuten sudderen op een laag vuur.Gemarineerde varkensspiesjesBenodigdheden 300 g varkenshaas in plakken gesnedenVoor de marinade1 theelepel paprika poeder 1 theelepel komijnpoeder snuf cayennepeper 3 dl droge sherry200 gram spi...
Albert Heijn

500 gram varkenshaas,overlangs gehalveerd 4 tenen knoflook,ragfijn gesnipperd 2 theelepels vers geraspte gemberwortel 2 eetlepels lichte Cinese soja saus (Of ketjap Benteng manis) 2 eetlepels honing 1 eetlepel shaosing (Chinese ri...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Sateh Babi Ketjap Ingredienten: - 500 gram varkenshaas - partjes limoen ter garnering - satehstokjes Marinade: - 1 5 dl ketjap - 3 tenen knoflook fijn gesneden - 3 eetlepels olie - 50 gram pindas gemalen - zout - zwarte pepers (gemalen) Saus: - 1 ui ...
INDO-RECIPES.NL

400 g varkenshaas 1 sinaasappel (schoongeboend) 4 cm verse gember 3 el ketjap manis 2 tl sesamolie 300 g verse rabarbers 1 rode peper 1 rode ui 1 teen knoflook 1 el zonnebloemolie 4 el zoete chilisaus1. ...
Albert Heijn

...Verhit ondertussen 2 kneepjes vloeibare margarine in de wok en roerbak hierin de plakjes varkenshaas tot ze hun roze kleur verloren hebben. ...
Solo Open Kitchen

...Saté babi II Ingrediënten: 500 gr varkenshaas 2 dl ketjap (manis) 2 el ketjap (benteng) 2 tl gemberpoeder 1 tl djinten 4 djeroek poeroet blaadjes 3 teentjes knoflook 3 tl sambal badjak Bereiding: Pers de knoflook of wrijf deze fijn Sni...
De Vlam in de Pan

500 gram varkenshaas 4 eetlepels ketjap manis 1 teentje knoflook 1 1/2 theelepel korianderpoeder 2 theelepels komijn poeder 1 1/2 theelepel gemberpoeder 1 theelepel sambal 1 eetlepel zonnebloemolie Zo maak je saté van varkenshaas: Doe de ingrediënte...
lekkertafelen.nl

Saté babi ketjap (varkensvleessaté) Ingrediënten: 500 gram varkenshaas partjes limoen ter garnering Voor de marinade: 1 5 deciliter ketjap 3 tot 4 tenen knoflook uit de knijper 3 eetlepels arachide-olie 50 gram pindas fijngemalen (desgewenst) zout en...
De Aziatische Keuken

Bereiding (inclusief marineren circa 2 5 uur): <br />Snijd de varkenshaas in dikke plakken van 1 5 cm. ...
Jerryke s Cuisine

Pagina 3 van 13