Recepten voor varkens vlees

180 recepten voor varkens vlees

8473 - Christiannes varkensfilet Passendale Ingrediënten (4 pers.): 1 varkensfilet 4 stronkjes witloof 3 dl.room 200 gr.passendale kaas zout en cayennepeperBereiding (40 minuten): de varkens filet in boter laten braden gekruid met peper en zout.Laat ...
snelklaar.nl

...Laatst aangepast: 2005-11-27 16:01:30.0 Totaal 3047 recepten Eigen recept van Ria Kramer Bruine bonen met rijst van Lucinda (Surinaams) Anders Wereldkeuken Hoofdgerecht 4 personen 10 minuten voorbereidingstijd 10 minuten wachttijd 15 minuten berei...
Albert Heijn

7523 - Michas vlees a la fridolin Ingrediënten (3 pers.): 150 g elk van niet te fijngesnedenvarkensvlees rundvlees en kalfsnieren 200 gram championsin schijfjes gesneden 1 fijngehakte ui 2 eethlepels boter zout en peper aromatich kruiden en 1 blokje ...
snelklaar.nl

9494 - Frans spulletje mmmmmmmmmm Ingrediënten (5 pers.): pak rijst paprika spaanse peper knoflook 4 teentjes 2 uien aubergine blikje tomatenpuree 750 gram poulet varkens aubergine 5 tomatenBereiding (70 minuten): snij de spaanse peper de knoflook pa...
snelklaar.nl

4114 - Chayennes tjap tjoy Ingrediënten (4 pers.): 2 groene paprikas 2 stuks prei (alleen het groene) 1 klein blikje bamboe 250 gr. tauge halve spitskool 2 grote uien 2 teentjes knoflook 500 gr. varkens of kipfilet champignons (bakje) winterwortel ve...
snelklaar.nl

Lamsvlees met sperziebonen en tomaat Benodigdheden 250 g lamsbout zonder bot (of ander vlees wat je lekker vind b.v kip of varkens) 1 ui 1 teentje knoflook 4 tomaten 150-200 g snelkookrijst 40 g boter zout peper 300 g diepvries sperziebonen 1 el papr...
De Schaftkeet

1 kg varkens fricandeau sate saus van remia ketjap 1 knoflook 1 ui citroensap snijdt het vlees in blokjes vanongeveer 5 bij 5 cm maak een marinade van ketjap 1 knoflook fijn gesneden een ui en citroen sap laat dit het liefts een ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Deeg: 1 kg bloem 2 pakjes droge gist (15 gram) 10 gram zout 10 gram suiker 125 gram boter 2 eieren ± 4 dl lauw-warm water of melk Voor het vlees-vulsel: 1500 gram gehakt, (1000 gram varkens- en 500 rundergehakt) ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Neem de pate minstens een half uur voor het serveren uit de koelkast serveren op kamertemperatuur) haal de pate dan uit de vorm en verwijder het omringende vet en gelei en snijd hem in plakjes. >NB je kunt rauw, varkens- of rundergehakt gebruiken ...
Tante Thea

...Leg de plakken rauwe ham op een snijplank en rol hier de varkens-ossenhaas in op. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Pagina 4 van 18