Recepten voor scandinavie

66 recepten voor scandinavie

Deense vissoep   Een bijdrage van: marcdepester Bereidingstijd: 20-30 minuten Aantal personen: 4 Keuken: Scandinavisch Smaak: Hartig Techniek: N.v.t. Soort gerecht: Soepen Omschrijving Geroemd en gekend in gans Scandinavië Ingredi&eum... Smulweb.nl

Finse pasta   Een bijdrage van: orphan Bereidingstijd: 0-10 minuten Aantal personen: 4 Gang: Hoofdgerecht Keuken: Internationaal Smaak: Anders Techniek: N.v.t. Soort gerecht: Hoofdgerecht Hulpmiddelen: Mes, snijplank, pan, koekenpan,l... Smulweb.nl

...Een bijdrage van: scandinavie Bereidingstijd: 30-60 minuten Gang: Hoofdgerecht Keuken: Scandinavisch Smaak: Hartig Techniek: Combi Soort gerecht: Hoofdgerecht Omschrijving Gevulde kalfsrolletjes. ... Smulweb.nl

...Een bijdrage van: scandinavie Bereidingstijd: langer dan 2 uur Gang: Bijgerecht Keuken: Scandinavisch Smaak: Neutraal Techniek: Inmaken Soort gerecht: Bijgerecht Omschrijving HARING GEMARINEERD IN TOMATENSAUS Ingrediënten 2 grote zou... Smulweb.nl

...Een bijdrage van: scandinavie Bereidingstijd: langer dan 2 uur Gang: Voorgerecht Keuken: Scandinavisch Smaak: Hartig Techniek: Inmaken Soort gerecht: Voorgerecht Omschrijving Glasblazersharing Ingrediënten Voor de marinade: 12 eetlep... Smulweb.nl

...Een bijdrage van: scandinavie Bereidingstijd: 30-60 minuten Aantal personen: 4 Keuken: Scandinavisch Smaak: Neutraal Techniek: Koken Soort gerecht: Soepen Omschrijving Denemarken. ... Smulweb.nl

...Een bijdrage van: scandinavie Bereidingstijd: 20-30 minuten Aantal personen: 4 Gang: Voorgerecht Keuken: Scandinavisch Smaak: Hartig Techniek: Combi Soort gerecht: Voorgerecht Omschrijving Kippenlevertjes op zijn fins. ... Smulweb.nl

...Een bijdrage van: scandinavie Bereidingstijd: 30-60 minuten Keuken: Scandinavisch Smaak: Hartig Techniek: Frituren Soort gerecht: Banket Ingrediënten Voor deeg: 2 eieren, 1/8 l slagroom, 125 gr bloem, 20 gr suiker, zout. ... Smulweb.nl

...Een bijdrage van: scandinavie Bereidingstijd: 20-30 minuten Aantal personen: 4 Gang: Hoofdgerecht Keuken: Scandinavisch Smaak: Neutraal Techniek: Pocheren Soort gerecht: Hoofdgerecht Omschrijving Noors Ingrediënten 4 moten kabeljauw... Smulweb.nl

...Een bijdrage van: scandinavie Bereidingstijd: 30-60 minuten Aantal personen: 4 Gang: Hoofdgerecht Keuken: Scandinavisch Smaak: Zacht en romig Techniek: Combi Soort gerecht: Hoofdgerecht Omschrijving Deense visragout Ingrediënten 800... Smulweb.nl

Pagina 4 van 7