Recepten voor sat

239 recepten voor sat

300 g pandanrijst 1 kg prei 3 el zonnebloemolie 360 g roerbaktofu pittig gekruid 1 pot kant-en-klare satésaus (a 400 g) 4 el gemalen kokos 2 el ketjap manis1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Maak de prei schoon e...
Albert Heijn

300 g basmatirijst 400 g Garden Gourmet Indische balletjes 600 g verse preien 2 el ongezouten roomboter 250 ml groentebouillon van tablet 125 g satésaus 350 ml halfvolle melk1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Satéballetjes in 8 porti...
Albert Heijn

300 g zilvervliesrijst 1 verse spitskool (a 800 g) 3 el ketjap manis 3 el traditionele olijfolie 375 g tofu naturel 8 el satésaus1. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Spitskool schoonmaken, in reepjes snijden en wassen. Tofu in blokjes...
Albert Heijn

3 eetlepels zonnebloemolie 1 schaaltje gehaktballetjes (Zweedse) 1 ui (fijngesneden) 1 teentje knoflook (fijngesneden) 200 g pindakaas (met stukjes noot) ½ blik kokosmelk (a 400 ml) 1 eetlepel ketjap manis 1 theel...
Albert Heijn

600 g varkenshaas 1 cm verse gember 2 tenen knoflook 6 el ketjap manis 2 el zonnebloemolie 1 ui 200 g pindakaas 100 g kokosmelk 1 el sambal oelek1. Snijd de varkenshaas in blokjes van 1 cm. Pers de helft van de gember en de helft van de knofl...
Albert Heijn

8 sneetjes Zaans meergranenbrood 40 g smeerboter of margarine 200 g kipsatesalade 60 g wortelrauwkost1. Sneetjes brood aan één zijde met boter besmeren. Beboterde zijde van 1 boterham beleggen met 50 g kipsatésalade en 15 g wortelrauwkostmix. 1 Bo...
Albert Heijn

1 schaaltje kipfilethaasjes (ca. 8 stuks) 1 eetlepel olie ½ potje kant-en-klare satésaus (265 ml)1. Satéstokjes in hoog glas met water 10 min. laten weken. Intussen kipfilethaasjes in de lengte doormidden snijden en in kom door olie ...
Albert Heijn

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak ondertussen de peultjes schoon en snijd ze schuin doormidden. Verhit de vloeibare margarine in een wok en roerbak hierin de peultjes beetgaar. Schenk de gembersiroop erbij. Verwarm ond...
Solo Open Kitchen

Maak de primeurs schoon en blancheer ze. Spies de primeurs op een satéstokje , kruid met peper en zout en bak ze kort aan in een pan. Verdeel de tonijn in 4 mooie stukken en gril deze. Let er wel op dat de tonijn mooi roze blijft. Schik de tonijn op ...
Solo Open Kitchen

garnalen in satésaus Ingrediënt garnalen Aantal personen Voorbereidingstijd: Bereidingstijd 4 20 minuten 5 minuten Ingrediënten: Boodschappen lijstje voor 4 personen 16 grote garnalen 1 middelgrote ui 2 eetlepel olijfolie 80 ml kant ...
LekkerWijntje

Pagina 4 van 24