Recepten voor runderbraadlappen

9 recepten voor runderbraadlappen

Rundergoulash met rijst

600 g runderbraadlappen 50 g ongezouten roomboter 3 uien 1 el paprikapoeder ½ el gedroogde Italiaanse kruiden 6 tomaten 300 g witte rijst 125 ml crème fraîche (beker)1. ... Albert Heijn

...Soort gerecht: Hoofdgerecht Omschrijving Meestal wordt deze stoofschotel bereid met geiten- of schapenvlees, maar runderbraadlappen zijn een goede vervanging. ... Smulweb.nl

...Een bijdrage van: miellyn Bereidingstijd: 10-20 minuten Aantal personen: 2 Gang: Hoofdgerecht Keuken: Montignac Smaak: Neutraal Techniek: Wokken Soort gerecht: Hoofdgerecht Hulpmiddelen: Wok Omschrijving Chinees/japans achtig recept Ing... Smulweb.nl

Klassiek stoofvlees met rode wijn

800 g runderbraadlappen (biologisch) 50 g ongezouten roomboter 4 el traditionele olijfolie 2 el tarwebloem 200 ml Gigondas rode wijn 6 jeneverbessen 2 gedroogde laurierblaadjes1. ... Albert Heijn

Beef en beer pie

2 tenen knoflook 2 rode uien 1 struik bleekselderij 400 g winterpeen 2 tl zout 700 g magere runderbraadlappen 3 el traditionele olijfolie 2 el tarwebloem 2 stuks takjes rozemarijn 600 ml bruin bier 150 g Cheddar Tophat 48 1 rol bladerdeeg ... Albert Heijn

Vlaams stoofvlees Für 4 Personen Zutaten 500 gr (magere) runderbraadlappen 1 ui wat bloem 1 fles Belgisch bier afhankelijk van uw persoonlijke smaak of een gelijke hoeveelheid bouillon met een scheutje azijn 1 theelepel mosterd 1 laurierblaadje 2 -3 ... Mijn Virtuele Keuken

...In Engeland wordt het vlees door de slagers op een andere manier gesneden voor dit recept is het beste om runderbraadlappen te nemen of ander mager rundvlees. ... Smulweb.nl

...Een bijdrage van: vogeltje1 Bereidingstijd: langer dan 1 uur Aantal personen: 6 Gang: Hoofdgerecht Keuken: Iers Smaak: Neutraal Techniek: Braden in oven Soort gerecht: Hoofdgerecht Omschrijving Een ierse hoofdmaaltijd Ingrediënten 1... Smulweb.nl

...Een bijdrage van: harry_bijl Bereidingstijd: langer dan 2 uur Aantal personen: 4 Gang: Hoofdgerecht Keuken: Nederlands Smaak: Hartig Techniek: Bakken Soort gerecht: Hoofdgerecht Hulpmiddelen: BRAADPAN Ingrediënten 125O GR.RUNDERBRA... Smulweb.nl

Pagina 1 van 1