Recepten voor pittige kabeljauw

49 recepten voor pittige kabeljauw

Kabeljauw in pittige tomatensaus een recept met kabeljauwfilet pastasaus picante basilicum duidelijk met allergieinformatie en recepten welke lijken op Kabeljauw in pittige tomatensaus. donderdag 20 september 2007 - - Kabeljauw in pittige tomatensaus...
mijnreceptenboek.nl

2 tl wasabipasta 5 el oosterse wokolie 2 el gembersiroop 3 el ketjap manis 400 g diepvries kabeljauwfilets 250 g Chinese mie (zak 250 g) 750 g oosterse wokmix 4 takjes verse koriander1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de wasabipasta ...
Albert Heijn

9437 - Michas gegratineerde pittige kabeljauw Ingrediënten (4 pers.): 750 gram kabeljauwfilet zout peper 2 eetlepels citroensap 50 g zachte boter 2 teentjes knoflook uitgeperst 1 eetlepel fijngehakte peterselie 6 ansjovisfilet fijngehakt 50 g geraspt...
snelklaar.nl

600g kabeljauw 800g krieltjes 1kg witte asperges 500g groene asperges 3 lente-uitjes 1bosje bladpeterselie 1teentje knoflook 2el amandelschilfers 1el graanmosterd 0 extra vierge olijfolie 0 peper en zout Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de grot...
libelle-lekker.be

Perzik Kiwi Aardbeien Jalapeño-pepertje Lente-uitje Verse koriander Citroensap Zout Chilipoeder Paprikapoeder Zout Bruine suiker Komijnpoeder Versgemalen zwarte peper Knoflookpoeder Kabeljauwfilet Tortilla's Limoen Olijfolie Maak eerst de salsa: schi...
carrefour.be

1 focaccia (afbakbrood, 250 g) 6 trostomaten 6 eetlepels sladressing naturel (fles a 450 ml) 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a ca. 250 g) 2 teentjes knoflook 1 rode peper ½ zakje verse peterselie (a 30 g) 8 eetlepels olij...
Albert Heijn

1/2 potje pastasaus picante 1/2 citroen, in partjes 600 gr kabeljauwfilet peper zout 2 el basilicum, geknipt Breng de pastasaus met de citroen aan de kook. Bestrooi de vis met peper en zout naar smaak. Leg de vis in de tomatensaus...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Ingrediënten 3 sjalotjes 1 teentje look 450 g kabeljauwfilet met vel 300 ml halfvolle melk 3 el Becel Bakken en Braden vloeibaar 25 g bloem 100 ml droge witte wijn 115 g gepelde tomatenblokjes 1 tl provencaalse kruiden 55 g geraspte belegen kaas...
Solo Open Kitchen

2 uien (in halve ringen) 4 teentjes knoflook (fijngesneden) 1 Spaans pepertje (in halve ringetjes) 1 stengel citroengras (sereh, gekneusd) 1 blik tomatenpuree (140gr) 1/2 dl water 3 el ketjap manis 500 gr kabeljauwfilet (i...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

introductie De lekkerste kabeljauw met ham en pittige olijvensaus uit de Italiaanse keuken maak je eenvoudig zelf met Bertolli Pesto Rosso. ...
Bertolli

Pagina 1 van 5