Recepten voor peen

670 recepten voor peen

Peultjes en peen met balsamico

½ bos bospeen 1 schaal peultjes (200 g) 2 el olijfolie extra vierge 2 el witte balsamicoazijn (flesje 250 ml) 2 el verse peterselie (fijngesneden)1. Snijd het groen van de wortels af, maar laat ca. 1 cm zitten. Schil de wortel... Albert Heijn

Paksoi, gepofte pompoen & peen van Dennis Huwaë

1 teen knoflook 1 tl arachideolie 400 g flespompoenen 400 g winterpeen 3 el traditionele olijfolie 2 el Griekse yoghurt 1 mespunt gemalen komijn 150 g kippenbouillon in pot 1 struik paksoi1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Besprenkel de knofl... Albert Heijn

Puree met peen en karwijzaad

...Snijd ondertussen de peen in schuine plakjes van 1 cm. ... Albert Heijn

Lunchpasta met artisjok & peen julienne

150 g quinoa fusilli (pasta, pakje 227 g) 195 g bruschettatopping gegrilde groenten in pot 400 g artisjokharten in blik 50 g pindamix pistache gezouten (bakje 190 g) 150 g peen julienne 40 g koelverse babyboerenkool (zakje) 45 g ... Albert Heijn

Peen met muntboter

80 g boter (op kamertemperatuur ) 4 el verse munt (fijngesneden) chilipeper uit de molen 2 bossen bospeen (schoongemaakt) 1 citroen 5 el olijfolie1. Meng de boter met de munt en zout en chilipeper naar smaak. Wikkel de muntboter t... Albert Heijn

Varkensfilet in peper-citroenkorst met pastinaak en peen

...Meng de aardappelen, pastinaak en peen met 3 el olie, de helft van het zeezout en het anijszaad en verdeel over twee met bakpapier beklede bakplaten. ... Albert Heijn

Geroosterde peen, bosui en radijs

1 bos peen (geschild) 4 el olijfolie ( extra om in te vetten) 2 zakjes bosui (a 3 stuks) 1 bos radijs (gehalveerd) ½ pakje witte kaas ((a 200 g), verkruimeld) 2 el kappertjes (potje 100 g) 2 takjes dille ... Albert Heijn

Gekonfijte peen

1 bos peen 8 eetlepels olijfolie zeezout (grof) 2 x 15 gr verse basilicum ((zakje a 15 gr) grofgesneden) 2 15 gr verse koriander ((zakje a 15 gr) grofgesneden)1. ... Albert Heijn

Geroosterde peen met citroen

...Schep om met de peen, ui en knoflook. ... Albert Heijn

Rundertartaar met peen, broccoli en gebakken ui

1 el traditionele olijfolie 150 g gesneden uien 800 g krieltjes 500 g broccoli 600 g geschilde bospenen 4 rundertartaar1. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 15 min. op laag vuur. Kook ondertussen de krieltjes in 12 min. gaar. Verdeel... Albert Heijn

Pagina 2 van 67