Recepten voor patak s

64 recepten voor patak s

...Een bijdrage van: annelief Bereidingstijd: langer dan 2 uur Aantal personen: 4 Gang: Hoofdgerecht Keuken: Indiaas Smaak: Pittig Techniek: Stoven Soort gerecht: Hoofdgerecht Omschrijving Recept uit Allerhande sept. 2001 (nr 200!) Ingredi&... Smulweb.nl

...Marineer de blokjes in Patak Tandoori of iets wat je wel in huis hebt.Bak de tahoe in de wok of koekenpan knapperig. ... Smulweb.nl

...Laatst aangepast: 2006-02-02 14:30:22.0 Totaal 15 recepten Eigen recept van Daantje van Delft Madras rundvlees - MaD(r)aan Rijst Indiaas Hoofdgerecht 6 personen 15 minuten voorbereidingstijd 20 minuten wachttijd 120 minuten bereidingstijd Ingredi&... Albert Heijn

...Laatst aangepast: 2005-10-17 10:48:35.0 Totaal 12 recepten Eigen recept van Jet Bussching Oosters stoofpotje met ei Anders Oosters Hoofdgerecht 4 personen 15 minuten voorbereidingstijd 30 minuten bereidingstijd Ingrediënten 8 eieren 1/2 groen... Albert Heijn

5050 - Renates pittige abrikozentaart van buurvrouw Joke Ingrediënten (4 pers.): 8 sjalotjes 50 gr boter of margarine 1 eetlepel vindaloo pasta (Patak) 75 gr suiker 3/4 dl tomatensap 8 abrikozen 200 gr gegrilde kalkoenborst (vleeswaren) 1 blikje pizz... snelklaar.nl

...Heerlijk met naanbrood (afbak brood verkrijgbaar bij AH van Patak) Albert Heijn

Curry met andijvie - of (bloem-)kool 1 ons of iets meer rundergehakt 1 sjalot 1 teentje knoflook 1 of 1½ ons gesneden andijvie eetlepel Curry Paste mild van Patak Dit gerecht kun je eten met aardappels of rijst. ... Jeanne Recepten

...Ingredienten: 500 gram Lamsbout zonder been in reepjes gesneden. 1 flinke ui grof gesnipperd. 15 gram boter. blikje Kormapasta(Patak). 1 dl. water. 4 eetlepels slagroom of yughurt. 1 eetlepel fijngehakte peterselie of koriander. ... Kokkerellen met Leo

Laatst aangepast: 2005-02-14 Totaal 86 recepten Eigen recept van Annemarie Hop Linzencurry met paprika basilicum rucola en geitenkaas Anders Fusion Hoofdgerecht 2 personen 1 minuten voorbereidingstijd 30 minuten wachttijd 15 minuten bereidingstijd In... Albert Heijn

1436 - Yvonnes tom yum (garnalensoep) Ingrediënten (4 pers.): 500 gr. verse steurgarnalen of diepvries 1 el olie 2 liter water 2 el tamarindepasta 2 el rode currypasta (Patak)) 2 tl kurkuma 1-2 tl sambal oelek 4-8 Kaffir limoenblaadjes (toko) paar dr... snelklaar.nl

Pagina 5 van 7