Recepten voor pappardelle

279 recepten voor pappardelle

5 trostomaten 285 g pomodori al forno e capperi (potje) 2 el balsamicoazijn 1 courgette 4 verse forel 8 plakken Schwarzwalder schinken (ham) 300 g pappardelle 15 g verse basilicum (alleen de blaadjes)1. ...
Albert Heijn

- 400g pappardelle - 1 ui - 2 wortelen - 2 takjes groene selder - 400g gepelde tomaten (blik) - 400g rundergehakt - 50g pancetta - 3dl kalfsfond - 30g boter - 1 theelepel kaneelpoeder - 100g parmezaan, geraspt ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

- 400g kipgehakt - 150g ricotta - 500g pappardelle - 1 ei - 100g jonge spinazie - 50g parmezaan - Peper en zout - 4 verse, dikke tomaten - 4 rode paprika's - 1 ui - 1 Knorr Bouillonketeltje Kip - 1 koffiele...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

50 gram gedroogd eekhoorntjesbrood (porcini),geweekt sofritto (battuto) van uien, knoflook, bleekselder, wortel (gebruik 2 x de hoeveelheid uien op 1 x de hoeveelheid van de rest, dus 100 gram ui en 100 gram verdeeld over de rest) extra 2...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

1 bosje basilicum 1 mespuntje cayennepeper 1 soeplepel kappertjes 1 scheutje olijfolie 1 pakje pappardelle 1 stuk Parmezaanse kaas 1 teentje knoflook 1 potje tomatensaus 1 blikje tonijn in olie 1 ui 2 eetlepels...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Soffritto: 150 gram winterwortel, geraspt 150 gram uien, fijn gesnipperd 150 gram selderij stengel, gesnipperd 4 teentjes knoflook, fijn gesnipperd 4 eetlepels olijfolie *** 750 gram lamsschouder, klein gesneden (dus niet ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Ingrediënten voor 4 personen close aantal personen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 el Solo 200 g tonijn op olijfolie zout 450 g pappardelle of tagliatelle 4 takken peterselie 4 appelkappertjes 8 tomaten 1 teentje look (gesnipperd) peper 2 el kap...
Solo Open Kitchen

Pappardelle met doperwten Mmm, pasta! ...
Jamie magazine

introductie Lekkere pasta salade van pappardelle, geroosterde kip en groene asperges, verse kruiden en een overheerlijke traditionele pastasaus. ...
Bertolli

introductie Lamsfilet in een rode wijnsaus met pesto geserveerd met in balsamicoazijn gekookte rodekool en pappardelle, met pittige rucola en zilte Parmezaanse kaas. ...
Bertolli

Pagina 5 van 28