Recepten voor paneren a l anglaise

6 recepten voor paneren a l anglaise

...Laten afkoelen op plaat Bereidingswijze balletjes vormen paneren: bloem -> anglaise (losgeklopt eiwit + geutje olie) -> paneermeel fruiten op 180°C abrikozensaus: abrikozen pureren + sap (eventueel op smaak brengen met citroen of binden met aardap...
Smulweb.nl

...Ingrediënten Voor de roux: 110 g boter 130 g witte bloem Voor de vulling: 1 liter ontvette gevogeltefonds 250 g emmental kaas 350 g gekookt kippenvlees 250 g champignons 1 klein bosje peterselie Liaison: 2 eetlepels room en 2 eierdooiers zo...
Smulweb.nl

...Ingrediënten Voor de roux: 125 g boter 300 g bloem Voor de kroketten: 700 g gepelde garnalen 100 g geraspte emmental kaas 0.6 liter visfumet (kant en klaar aangekocht of gemaakt van visgraten en garnaalpantsers en -koppen) 3 hele eieren 250 ...
Smulweb.nl

...Soort gerecht: Borrelhapjes Ingrediënten 300gr blanke roux (100 gr boter - 200 gr bloem) 1 liter melk 300 gr gemalen kaas peper, zout en nootmuskaat liason van 2 eierdooiers en 1dl room olie alles om te paneren: bloem,anglaise en paneermeel...
Smulweb.nl

...Deze methode van paneren wordt ook wel a langlaise genoemd. ...
Uit Paulines Keuken

Pagina 1 van 1