Recepten voor milanese

138 recepten voor milanese

1½ dl Noilly prat. 1 pluk Saffraan draadjes 70 g Boter 50 g Parmaham 1 tn Knoflook 3 stengels Bleekselderij 250 g Risottorijst 1 l Visbouillon* 50 g Parmezaanse kaas Saus: 1 el Boter 1 st Sjalotje 1½ dl... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Marinade: 3/4 liter krachtige rode wijn 2 takjes tijm 1 klein takje rozemarijn 1 grote ui, in stukken 2 teentjes knoflook, in plakjes 3 laurierblaadjes 1 flinke tak salie klein bosje selderijblad, kleingesneden 2 k... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

4 kalfsschenkels van 3 -4 cm dikte met ruim vlees veel peper uit de molen 3 eetlepels bloem 2 eetlepels roomboter 1 eetlepel olijfolie 3 sjalotjes,fijn gesnipperd 3 teentjes knoflook,fijn gesnipperd 1 winterwortel,geraspt ... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

- 4 grote kalfsschenkels van 5 cm. dik - 5 dl. vleesbouillon - 2 dl. witte wijn - 2 grote wortelen in stukken - 1 grote gesnipperde ui - 1 blik (1/2 ltr.) tomaat in blokjes - 2 geplette teentjes knoflook - 1 eetlepel citro... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Dit recept lijkt enigszins op het klassieke "casonsei" uit de keuken van Milaan (Lombardije). 1 - 2 pak wontonvelletjes (Toko) VULLING: 1000 gram varkensgehakt 2 eetlepels "Kruidenmix Italie" (zie aldaar) 6 sjalotten, fijn gesnipp... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

-> Aanbevolen: Aardappel oktober 3 2001 -> oktober 3 2001 Door: Meneer Proeven -> Door: Meneer Proeven Ingredienten:32 saffraandraadjes 1 pot kalfsfond 1 klein uitje 50 gr rundermerg 75 gr boter 400 gr Arboriorijst 100 gr witte meikaas of koemelkfeta... Proeven en Ruiken

-> Aanbevolen: Aardappel januari 25 2002 -> januari 25 2002 Door: Meneer Proeven -> Door: Meneer Proeven Ingredienten:350 g Italiaanse rijst 50 g boter 1 ui 150 ml. witte wijn 1 l. kippenbouillon 4 saffraandraden 10 min. geweekt in 2 eetl. hete kippe... Proeven en Ruiken

Ingrediënten: 1 liter kipbouillon van tabletten 3 eetlepels boter 1 gehakte ui 300 gram italiaanse rijst 1 glas witte droge wijn 2 draadjes saffraan 3 eetlepels zachte boter 4 eetlepels parmezaanse kaas Bereidingswijze: Breng de bouillon aan de koo... Koken op de Camping

Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven op 185°C). Vet een ovenschaal in met olijfolie. Verdeel de broccoli in kleine roosjes, schil het bovenste gedeelte van de steel en snijd in kleine blokjes. Pel de ui en snijd in halve ringen. Bak in een pa... Solo Open Kitchen

Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven op 185°C). Vet een ovenschaal in met olijfolie. Verdeel de broccoli in kleine roosjes, schil het bovenste gedeelte van de steel en snijd in kleine blokjes. Pel de ui en snijd in halve ringen. Bak in een pa... Solo Open Kitchen

Pagina 3 van 14