Recepten voor marineren

4261 recepten voor marineren

Kip-Rollade Ingrediënten: 2 kleine en ongekruide kiprollades (ca. 1 5 kg.) 400 gram Croma (bak en braad) Bereidingswijze: Losie Foroe (marinade) aan de rollades toevoegen tot die half ondergedompeld zijn met tussenpozen enkele malen goed omwentelen e...
Surinaams eten

...Laat dit ca. 1 dag marineren Snijd de knolselderij in dezelfde grootte als de vis en voeg dit ca. een uur van te voren aan het vismengsel toe zodat de selderij even kan mee marineren. ...
De Schaftkeet

...Gemarineerd trio aantal personen: 6 Ingrediënten: 600 gr zalmfilet met vel 600 gr heilbotfilet met vel 2 sint-jakobsvruchten 500 gr zeezout 150 gr suiker Voor de marinade: 1 takje dille 1 takje tijm 2 blaadjes laurier 1 ui 1 dl wijnazijn 3 dl...
De Vlam in de Pan

...Ceviche (pikante rauwe vis in t zuur op zn Peruaans) aantal personen: 6 Ingrediënten: 6 tongfilets in dunne repen gesneden 1 kop droge witte wijn 1 kop citroensap van scherpe citroenen 3 uien in dunne plakjes gesneden 2 theelepels zout 1 kop ...
De Vlam in de Pan

...Souvlaki - Vet maaltijd fase 1 Aantal personen: 8 Ingrediënten ¼ liter olijfolie ¼ liter rode wijn 1 theelepel zout ½ theelepel peper 1 eetlepel gedroogde oregano 1 teentje knoflook 1 laurierblad 1 5 kg lamsvlees in stukk...
De Vlam in de Pan

...Ossehaas met lychees aantal personen: 4 Ingrediënten: 400 g ossehaas 5 eetlepels schenkstroop 5 eetlepels Japanse sojasaus 4 eetlepels olie Zout Peper 1 blik lychees (inh. 567 g) Sesamzaad Bereiding: Ossehaas in dikke repen snijden In schaal ...
De Vlam in de Pan

Varkensfilet à la wild zwijn Tip(s): Ingrediënten voor 4 personen: 1 kg schouderfilet zout tijm laurier 1 ui 2 teentjes knoflook 20 gekneusde peperkorrels 10 gekneusde jeneverbessen flinke theelepel rozemarijn zo mogelijk klein takje dennengroen 100 ...
Recepten om van te smullen

...Saté babi II Ingrediënten: 500 gr varkenshaas 2 dl ketjap (manis) 2 el ketjap (benteng) 2 tl gemberpoeder 1 tl djinten 4 djeroek poeroet blaadjes 3 teentjes knoflook 3 tl sambal badjak Bereiding: Pers de knoflook of wrijf deze fijn Sni...
De Vlam in de Pan

...In kommetje maisvocht zoete ketjap en een lepel maizena toevoegen kipfilet doorheen roeren en laten marineren. ...
CulinaireZaken.nl

Wel de abrikozen ongeveer 4 uur in ruim water (tegelijkertijd met het marineren van de kip). ...
CulinaireZaken.nl

Pagina 6 van 427