Recepten voor lende

94 recepten voor lende

...Laatst aangepast: 2005-09-20 17:21:47.0 Totaal 99 recepten Eigen recept van Saskia van Nuland Rosbief anders dan anders Anders Hollands Hoofdgerecht 6 personen 10 minuten voorbereidingstijd 20 minuten bereidingstijd Ingrediënten dikke lende o...
Albert Heijn

...Pittige rundvleesjus - Vet maaltijd fase 1 Ingrediënten Runderlapjes (lende sucade etc) 50 gram boter 1 Spaanse peper 1 sjalotje gesnipperd 2 teentjes knoflook 1 theelepel bieslook 1 theelepel kervel peper zout Bereiding: Bestrooi de runderla...
De Vlam in de Pan

Lamskoteletten met asperges en champignons ingredienten 4 tot 8 porties - 8 kleine lende of schouderkoteletten - 1 groot blk asperges (of verse) - 125 a 175 gram kleine champignons - beetje boter - peper en zout - klein beetje magere yoghurt Voor de ...
Pims-Pages

...Everzwijn Aantal personen: 6 hoofdgerecht Ingrediënten 3 eetlepels olie 1 5 kg bout of lende van wild zwijn 2 eetlepels cognac 2 uien in ringen 2 wortelen in plakjes Zout Peper 1 eetlepel bloem 3 teentjes knoflook 1 fles rode wijn Bouquet gar...
De Vlam in de Pan

Daging boemboe Bali III Indonesië Categorie Rundvlees Ingredienten 500 gr poulet lende of rundvlees 1 ½ ui 2 el sambal 3 à 4 lombok rawit (klein spaanse pepers) 4 teentjes knoflook 1 ½ tl trassie 3 blaadjes salam 3 blaadjes djeruk purut ½ kopje ketja...
DuQues Kookboek

Kebab teriyaki Midden Oosten Categorie Rundvlees Ingredienten 1 kg dikke lende in blokjes 1 kleine ananas in blokjes 2 eetlepels citroensap 1 eetlepel olie ¼ theelepel gemberpoeder 1 teentje knoflook geplet marinade: 40 gr lichtbruine basterdsuiker 4...
DuQues Kookboek

Oven op 160 graden voorverwarmen <br /> In grote braadpan in olie vlees op hoog vuur aan alle kanten bruin bakken <br /> Cognac .... -> menu recepten -> -> -> -> extra -> -> -> Everzwijn ingrediënten: Voor 6 personen: 3 eetlepels olie 1 5 kg bo...
Jerryke s Cuisine

...Vleesballetjes (8 porties) meer recepten: Ingrediënten: 5 el boter 500 g gemalen lende (slager vragen) 1 el zure room 250 g roquefort kaas 1 el kruidenzout Bereiding: Smelt de boter. ...
Janneke`s Receptenpagina

4311 - Cote a los met wijnsaus van Cindy Ingrediënten (4 pers.): 1400gr cote a los of 800gr dunne lende 2 sjalotten 0.5l rode wijn 0.5l rundsfond wat boter teentje look peper zout Bereiding (35 minuten): snij het teentje look in stukjes in steek ze i...
snelklaar.nl

10 gr gedroogde porcini 6 sjalotjes 115 gr wortels 350 gr lende biefstuk 2 el olie 1 teentje knoflook geperst 2 1/2 cm verse gemberwortel geschild en fijngehakt 1 1/4 l vleesbouillon 3 el lichte sojasaus 6 1/2 dl d...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Pagina 4 van 10