Recepten voor lende

112 recepten voor lende

U kruidt de lende met peper zout en nootmuskaat en u laat het vlees zo een poosje staan. ... CulinaireZaken.nl

Haal bij uw slager een fraai stuk varkensvlees van 1.5 kilogram (uit de dikke lende met staartstuk) ontdaan van het zwoerd en ook bijna al het wit spek. ... CulinaireZaken.nl

...Ingrediënten 4 lapjes rundvlees (uit b.v. dikke lende) 4 plakjes gerookte ontbijtspek 2 eieren 2 zoetzure augurken 1 flinke ui 1 tomaat (of tomatenketchup) 1 flinke knoflookteen mosterd, paprikapoeder, versgemalen peper en zout olie of boter ... Smulweb.nl

...Laatst aangepast: 2005-09-20 17:21:47.0 Totaal 99 recepten Eigen recept van Saskia van Nuland Rosbief anders dan anders Anders Hollands Hoofdgerecht 6 personen 10 minuten voorbereidingstijd 20 minuten bereidingstijd Ingrediënten dikke lende o... Albert Heijn

...Pittige rundvleesjus - Vet maaltijd fase 1 Ingrediënten Runderlapjes (lende sucade etc) 50 gram boter 1 Spaanse peper 1 sjalotje gesnipperd 2 teentjes knoflook 1 theelepel bieslook 1 theelepel kervel peper zout Bereiding: Bestrooi de runderla... De Vlam in de Pan

...Kruid de dunne lende met peper en zout en schroei kort dicht langs beide kanten. ... Libelle lekker

Rundvlees spiezen Ingrediënten 1 eetlepel Becel Vlees & Jus (vloeibaar) 200 g rundvlees (lende of filet) 0,5 theelepel zout (optioneel) 0,25 theelepel peper 1 courgette 1 rode paprika 1 gele paprika 100 milliliter Calvé Australian Sweet Roast saus 8 ... Calvé

6 varkenscarbonades van de lende, ongeveer 175 gram per stuk 3 eetlepels rijstolie 6 rinse appels, geklokhuisd, in dikke plakken 4 eetlepels bruine suiker 1 eetlepel limoensap 4 eetlepels rozijntjes (zonder pitten) 3 cc kaneel... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Soort gerecht: Hoofdgerecht Omschrijving Recept speciaal voor de Romertopf Ingrediënten 4 biefstukken van de lende* 3 grote uien* 2 eetlepels boter* peper en zout* paprikapoeder* 1/2 citroen* 1 ontvelde tomaat* 1/8 liter zure room* 1 eetlep... Smulweb.nl

...Een bijdrage van: bianca_b Bereidingstijd: langer dan 1 uur Aantal personen: 4 Gang: Hoofdgerecht Keuken: Internationaal Smaak: Neutraal Techniek: Stoven Soort gerecht: Hoofdgerecht Ingrediënten - 1 kg riblappen of dikke lende - blo... Smulweb.nl

Pagina 3 van 12