Recepten voor lamsrack

77 recepten voor lamsrack

400 g couscous 2 grote lamsracks 50 g boter 1 grote courgette 1 grote aubergine 2 dl olijfolie 1 pakje Heinz tomato frito verse tijm sap van 1 sinaasappel en partjes van 1 sinaasappel Zet de lamsracks aan in de boter e...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

5 stuks lamsfilet 5 stuks lamsracks peper en zout 1 courgette 42 asperges Saus: 5 sjalotten knoflook 1 eetlepel grof gemalen peper 2 deciliter rode port 2 deciliter rode wijn 1 liter lamsfond 1 takje ro...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

1 aubergine 4 zoete aardappelen 2 el traditionele olijfolie 90 g ongebrande amandelen 50 g panko Japans paneermeel 20 g verse platte peterselie 1 el grove Zaanse mosterd 1 middelgroot ei 750 g feestfavoriet lamsrack1. ...
Albert Heijn

4 eetlepels tapenade van zongedroogde tomaten 2 eetlepels balsamicoazijn 1 eetlepel olijfolie ½ theelepel paprikapoeder (pikant) 2 eetlepels verse rozemarijn (naaldjes, fijngehakt) 4 lamsracks (French a 200 g per stuk)1. In k...
Albert Heijn

2 tenen knoflook 4 el traditionele olijfolie 400 g pomodorini tomaten in blik 100 ml kraanwater 2 takjes rozemarijn 4 stuks takjes rozemarijn 750 g lamsrack 1 el balsamicoazijn gerijpt op hout 3 el balsamicoazijn 300 g tagliatelle1. ...
Albert Heijn

2 tenen knoflook (geperst) 2 el olijfolie ½ el gemalen komijn (djinten) 1 tl zwarte peper (versgemalen) 2 lamsracks (van elk 6 ribbetjes)1. Meng in een kommetje de knoflook met de olie, komijn en peper en wrijf de lamsracks in...
Albert Heijn

2 cm verse gember 1 teen knoflook 2 el Euroma Original spices by Jonnie Boer curry madras (blikje 90 g) 1 tl versgemalen zwarte peper 2 el arachideolie 2 verse lamsracks (à ca. 400 g, op kamertemperatuur)1. Verwarm de oven voor op 120 ...
Albert Heijn

1 kg aardappels met rode schil (zak a 3 kilo) 5 eetlepels olie 4 lamsracks 1 bol knoflook (gehalveerd) 100 g boter (in blokjes) 2 takjes verse rozemarijn (zakje a 15 g) ½ zakje verse tijm (a 15 g) 100 g gewelde pr...
Albert Heijn

2 eetlepels honing 6 eetlepels olijfolie 6 lamsracks 1 pot zilveruitjes ((340 g), uitgelekt) 2 laurierblaadjes 25 ml rode wijn 2 pakken haricots verts (diepvries), a 300 g) ½ citroen (uitgeperst) 4 eetlepels verse petersel...
Albert Heijn

½ pak bladspinazie ((diepvries, a 450 g), ontdooid) 3 sneetjes oud witbrood (ontkorst) 65 g pijnboompitten (geroosterde) 1 zakje verse peterselie (30 g) 100 g Ardennerham (grofgesneden) 50 g roomboter (op kamer...
Albert Heijn

Pagina 2 van 8