Recepten voor lamsfilet

201 recepten voor lamsfilet

- 2 lamsfilet +/- 250 gr het stuk - provencaalse kruiden - gemalen peper - look pasta - olijfolie Marineer het vlees en laat een nachtje rusten in de frigo. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

- 6 stuks lamsfilet +/- 200 gr per persoon - verse dragon - grof gemalen zeezout - boter - baby raap 6 stuks - mini wortelen 6 stuks - mini porei 6 stuks - mini witloof 6 stuks - baby mais 6 stuks - mini courgette ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

- 400 g lamsfilet of lamsmedaillon - 1 ui - 2 teentjes knoflook - 5 el olijfolie - zout, zwarte peper - 2 glazen rode wijn - 5 el pesto rosso - 400 g papardelle - 1 zakje (75 g) rucola - 2 el geschaafde Parmezaanse...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

- 500 gram ravioli gevuld met spinazie - 500 gram verse spinazie - 1 zoete ajuin - 4 mooie lamsfilets - boter - lamskruiden (Verstegen) - 1 potje Boursin cuisine met kruiden - bieslook - balsamicodressing Kook de ravio...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Voor de saus: 2 dl witte wijn 2 sinaasappels sjalotje 4 eetl. witte wijnazijn 1 schepje lamsfond (droog) 1 dl demi glace voor vlees: 10 lamskoteletjes 8 eetl. bloem 1 bosje koriander 8 eetl. olijfolie 4 eet...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Lamsfilet à 175 gr.) 8 st witte asperges 50 gr. magere spekjes takje rozemarijn 4 blaadjes salie 1 glas witte droge wijn 1 dl. runderbouillon 1 thl. honing ( zo mogelijk klaverhoning ) beetje wortel sjalot en knoflo...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Rozemarijn vanaf de top ritsen en naaldjes opvangen en elke lamsfilet door de naaldjes halen. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Bak de lamsfilet gedurende 5 minuten aan beide kanten in een goed verhitte pan. ...
Solo Open Kitchen

Meng het kerriepoeder met de couscous en overgiet met 250 ml gezouten kokend water. Laat wellen. Snipper de lente ui, de koriander en de muntblaadjes en meng door de couscous. Breng op smaak met peper. Snipper, voor de curry, de ui. Ontvel en ontpit ...
Solo Open Kitchen

Verwarm de oven voor op 200ºC. Draai de pistachenootjes met het paneermeel, 1 eetlepel vloeibare margarine en het eiwit in de keukenrobot tot een homogene mix. Bestrooi het vlees met zout en peper en haal het door de bloem. Klop de overtollige bloem ...
Solo Open Kitchen

Pagina 5 van 21