Recepten voor kleine amuses

17 recepten voor kleine amuses

80 cupjes 8 Hollandse nieuwe 100 gram geraspte kaas 100 gram gekookte ham 150 gram zachte leverworst 100 gram gerookte zalm 200 gram zachte mon-chou 1 dl. crème fraîche zalmeitjes sjalotten 1 rode punt paprika ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Laat dit een kleine 30 minuten sudderen. 2).Doe de zalm in het kokende bad en haal de pan van het vuur af en laat dit 15 minuten staan. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Je hapt het kleine gerechtje er af en dan blijf je met die lepel in je hand staan. ...
Uit Paulines Keuken

...Laatst aangepast: 2006-02-21 09:18:43.0 Totaal 3275 recepten Eigen recept van Annelini DAngelo Verrukkelijke amuses Anders Hollands Hapje 4 personen Ingrediënten paprika Bereiden Verrukkelijke amuses (2)Mousse van paprika:6 blaadjes gelatine3...
Albert Heijn

...Vul kleine glaasjes met beurtelings laagjes sla en vlees (en eventueel nog wat aïoli). ...
Culy

Driehoekjes La Vache qui Rit (hoeveelheid naar smaak) Bladerdeeglapjes (diepvries, hoeveelheid naar smaak) Verder zeer kleine restjes zalm of worst, jam, kruiden zoals rozemarijn, tijm etc. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

chips / tortillachips / kleine toastjes etc. etc. restje braadworst of gehaktbal of gebraden kip of blinde vink etc. etc. mayo met een smaakje of eigengemaakt dipsausje of een pittig sausje naar eigen smaak of een streepje sambal of sweet chi...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Laatst aangepast: 2006-02-20 15:20:02.0 Totaal 3275 recepten Eigen recept van Annelini DAngelo 14 Ideeën voor (lepel)hapjes en amuses Anders Wereldkeuken Hapje 4 personen Ingrediënten eieren Bereiden Deze hapjes doen het altijd goed:bestrijk ...
Albert Heijn

...Laatst aangepast: 2005-12-03 20:11:41.0 Totaal 3275 recepten Eigen recept van Annelini DAngelo Ideeën voor (lepel)hapjes en amuses Anders Hollands Voorgerecht 8 personen Ingrediënten filet american Bereiden De horecagroothandel verkoopt plast...
Albert Heijn

...De gelatine 5 min. in ruim koud water weken.gelatine uitknijpen en in warme aspergepuree oplossen.Mengsel iets laten afkoelen.De slagroom tot yoghurtdikte kloppen en mengen met aspergemengsel. zout en peper.Van 30 kleine plakjes zalm (ongeveer 4 b...
Albert Heijn

Pagina 1 van 2