Recepten voor kersensaus

85 recepten voor kersensaus

*4 zalmfilets van ± 175 gram per stuk, op het vel, op kamertemperatuur gezouten en gepeperd en geolied *200 gram verse bladspinazie, gewassen, gedroogd *120 kippenbouillon *4 eetlepels rode wijn *4 eetlepels witte wijn *2 eetl...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

4 kruidnagels 1 citroen, in vieren gesneden 850 gram zwarte kersen in siroop 2 kaneelstokjes 60 ml cognac 4 lange slierten sinaasappelschil van 2 cm breed Steek in elk partje citroen een kruidnagel en leg de partjes in een pan, in...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Bewaar de kersensaus en de slagroom tot het gebruik in de koelkast. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

1 pot kersen op sap, goed uit laten lekken 1 zakje vanillesuiker basterdsuiker of rietsuiker (gebruik ik zelf) koek/speculaaskruiden maizena Breng het sap van de kersen aan de kook, voeg zoveel suiker toe dat het een zoet geheel is. V...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

1 banaan 1 limoen 150 gr (?) kersen 3 eierdooiers Snijd de banaan in stukjes en doe ze in een pannetje. Maak de limoen goed schoon en rasp de schil ook in het pannetje. Doe er 3 eierdooiers bij. Pers de limoen uit en doe ook het sap er bi...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

-> Aanbevolen: Aardappel februari 28 2002 -> februari 28 2002 Door: Meneer Proeven -> Door: Meneer Proeven Ingredienten:4 varkenshaasjes 150 gr rijpe kersen 60 gr boter 1/2 el boter 1 dl kersen sap 1 tl gedroogde kervel 1/2 tl maizena zout en peper B...
Proeven en Ruiken

-> Aanbevolen: Aardappel oktober 2 2001 -> oktober 2 2001 Door: Meneer Proeven -> Door: Meneer Proeven Heerlijk met de kerst een wilde eendenfilet met kersensaus. ...
Proeven en Ruiken

4 kipfilets 1 dl rode wijn 1 dl kippenbouillon 1 dl koffieroom 1/4 pot kersen op sap (ontpit) wat sap van de kersen (naar smaak) gezeefde bloem 30 gram extra bloem 1/2 ui 1 à 2 el kirsch 50 gram boter zout ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Snijd met een dun mes overlangs een holte in het vlees en vul deze met de brie. Bestrooi de varkenshaasjes met zout en peper en haal ze door de bloem. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees in 10-15 minuten rondom goudbruin. Maak intussen d...
Solo Open Kitchen

150 g dessertrijst (pak a 400 g) 750 g melk (mager (pak a 1 5 l)) 2 theelepels kaneelpoeder 1 zakje vanillesuiker 1 blik vlaaivulling (kers (430 g))1. Rijst met melk en zout koken volgens aanwijzingen op verpakking. Kaneel en vanil...
Albert Heijn

Pagina 4 van 9